Tjock och tung snö har fallit inatt..

Sitter på Luleå airport och väntar på boarding om en halvtimma. Ska köpa mig nått att äta innan så att jag inte svälter ihjäl..
Ha en bra söndag alla!

Packat och klart

Nu är allt packat och klart, i princip i alla fall. Kikar på Sveriges match mot Lettland. 1-1 är ställningen nu i den andra perioden. Enormt tryck från Sverige just nu, dessutom power play känns det som att ett mål hänger i luften. är det 5 ramträffen i rad kanske? härda ut! Nu ska jag skriva ut biljetten och sen fixa lite mat.

I hockeyns tecken

Första inlägget på några dagar. Första gången jag ens sitter vid datorn på några dagar. Hoppas att julen har varit bra för er alla. 

Årets jul har varit lite speciell. Jätte trevlig på alla sätt och vis. Bra mat och det har varit kul att spendera extra tid med familj och släkt.

För mig är julen en högtid där man tänker på nära och kära. Ett sätt att visa sin uppskattning är julklappen. Det är inte priset som spelar in utan det är att man tar tiden att tänkta på personen, vad hen vill ha eller kan behöva.

Julen är även en tid när vi tänker på de som inte längre är med oss på jorden. För rösta julen sen jag föddes, fick vi inte höra ”nu ska vi äta sakta och länge!” efter att det har ställts fram massvis med hemma gjorda köttbullar, julskinka eller sillen. Inte nog med den goda maten så följs det upp med ton av olika sorters fikabröd. När man ätit så att det känns som att man ska spricka och låten ”vem kan stoppa mig när jag rullar fram..” känns passande så hörs orden ”men, ni ska väl inte sluta redan?” ”Vad ska jag göra med allt som blir över?” ”Jag får ju äta julmat hela januari”

Det var första julen utan mormor. Otrolig konstig känsla, men i stället för sörja så försökte vi minnas och hedra.

 

Råkade somna på soffan i gårkväll, två timmar. Det var inte nån direkt höjdare när jag skulle sova på riktigt. Halv två hade jag inte somnat och när jag väl somnat drömde jag och knogade och vakna flera gånger under natten.

Annars har dagen gått i hockeyns tecken. Började med att se Canada – Slovakien på förmiddagen där Slovakien chockstartade och tog ledningen med 2-0. 2 GM på Canada, en i första perioden och en i andra efter en kneeing, checking to the head. Men slut resultatet slutade 6-3 till Canada.

Nu ser jag självklart Sveriges match. Kämpigt i dag, men Sverige kvitterade just till 2-2 med 13,46 kvar av matchen!

Sappar över till tv10 för att se dagens sista jvm match innan jag åker in till Luleå för att se hemvändarmatchen mot MODO.

Annars har jag vikt undan all tvätt och damsugit lägenheten. Gött jobb!