European Women's Champions Cup

 

Det här var min första resa helt själv och även officiellt min första turnering internationellt.

Flygresan ner gick bra och jag tog mig ner som tur var. På flygplatsen nere i Polen vid bagagebandet kommer det fram en tjej och frågar ”hello, are you a referee?” Som tur var det Magali från Swiss. Vi blev upplockade på flygplatsen där en representant från polen och även en till domare. Resten av tjejerna mötte vi på hotellet.

Morgonen efter så fick vi känna på isen och kolla in arenan. Självklart spelade ”iceball.”För er som inte vet vad det är så är det ryggby på is, referee stil. Jättekul och en bra teambuilding. Sen for vi tillbaka för lunch och senare matcher.

 

Det finns lite olika regler i hallarna och än så länge har jag inte blivit så chockad so nere i Bytom. Min första match vad igång och matchen rullade på bra, helt plötsligt flyger det en duva över planen, lågt I might add.. Sjävlklart blev jag chockad, men tänkte som inte mer på det. Men sen kom det en till och samma där, den flög väldigt lågt. De två duvorna flög om kring och en satte sig på plexiglaset. Tanken slog mig ”Ska jag blåsa av så att vi kan få ut dom på nått sätt?” för det blev lite mycket efter ett tag. Sen självklart, tänk om den skiter på mig?!  Vi frågade efter matchen domar ansvarige på plats och hans reaktion var ”Nej, ni kan absolut inte blåsa av! Det är en regel här i hallen. Duvorna har bott här i flera år!” Ah, okej ni kunde kanske ha sagt det innan matchen?

Det roliga var att efter det var det en självklarhet att duvorna bodde där inne.

 

Dagarna rullade på och på vår lediga dag åkte vi självklart och brände lite pengar. Vi besökte även en gruva. Innan vi åkte sas det att det var en saltgruva, men när vi åkte ner i hissen och klev ut var det en kolgruva. Kanske inte vad vi förväntade oss men ändå intressant.

 

Övrigt var vistelsen i Polen väldigt trevlig. Första gången jag blir erbjuden vodka mitt på dagen och när jag tackar nej ser dom helt frågande ut. Mitt svar till dom var att det just är mitt på dagen och att jag har match. Frågetecknet i ansiktet stannade kvar.  

Hemfärden var inte lika smidig som dit vägen. Redan på flygplatsen, första flygningen mot Tyskland på grund av vädret. Detta gjorde att jag missade flyget från tyskland till Stockholm. Som tur var alla jättehjälpsamma och fixade en ny plats på nästa flyg. Väl i Stockholm fick jag veta att min bag var kvar i Tyskland men att jag skulle få den med taxi hem i dagen efter. Det spelade ingen roll men när jag fick hem bagen var den trasig. Så det var bara ta bilder och skicka in bilderna. Som tur var fick jag en helt ny bag.  

Håller tummarna

Dålig uppdatering de senaste dagarna, har inte varit på topp. EKG är urkopplat efter att det slutade fungera.

Så nu är det in skickat och förhoppningsvis räcker det med de tre dagarna som jag hade det. Verkligen skönt att bli av med det! Fick skavsår av det på nått sätt..

Snön vräker ner idag, älskar verkligen att vakna upp och se snön falla. Tände lite ljus och mös i soffan med täcket och vaknade till. Love it!

 

Dagens Diss: Förkylningar. Jag hatar att vara sjuk, man känner sig så vek. Ingen ork och verk i hela kroppen..

Dagens Hiss: Känslan som uppstår när man är klar med nått som man har gruvat sig för att göra. Jag hade den känslan i gårkväll när jag diskade bort allt. Det är så skönt att ha det gjort och när man är klar förstår man inte varför man fixat det tidigare eftersom att det inte tar nån tid jämfört med hur mycket man går och irriterar sig på det..

Game time!

Match dag i dag! Piteå även denna dag, div2 på LF. Rosvik vs. StiL är det som gäller.
Nu ska jag packa bägen innan det blir lite lunch och sedan avfärd!
Missa inte morgondagens nya inlägg "På vift med trunken"