Måndag

Det känns som att orden måndag och sliten har varit två väldigt bra kompisar de senaste veckorna. Vet inte riktigt vad det kan bero på, kanske är det vädret som på verkar det.
Sliten som sagt så jag hoppar träningen idag så hoppas jag att jag kan träna fullt ut imorgon istället för att göra det värre idag..
Ska veckohandla efter jobbet vilket jag konstigt nog gillar..?

Söndag

Vet inte vad det är men jag är inte alls i form just nu, ingen ork alls. Frossar och har ont i öronen och huvudet. Kröjm jag vet men nu är det bara en sån dag helt enkelt. Bäddat ner mig och ser en film. Nu ska jag ta en kopp te och kvällsmat. 
Imorgon är det jobb på Knut Lundmark skolan, löpning och sen träning med laget som gäller. 

Gotta love life

Idag känner jag verkligen att idag är en bra dag. Vaknade som sagt upp pigg, jobbet gick bra idag, intervjun med P4 kändes bra. Bra timing på den by the way. Vi statt i solen på Älvåkra och 5 minuter efter att vi var klara så började det att regna. Rutin säger jag bara!

Fixade lite på byn och sen när jag kom hem satt jag ett tag i bilen. Tycker att det är så mysigt att höra regnet, kanske låter stört men jag älskar det!

Snart är det dags för middag och sen börja rulla mot samlingen. Det kommer att bli en lång men förhoppningsvis rolig kväll.