Förbundskurs Dam 13-14

(Tanken var att sätta en bild här, men det tog så jäkla länge att ladda upp så det var inte värt det.. Bilder kommer senare!)
Då var första kursdagen avklarad här på Bosön.
Vi tog oss från Arlanda utan problem, jag kan dock inte ta på mig äran.. Elise styrde upp det hela och körde till Bosön. Tror dock inte (hoppas inte) att jag var helt oduglig som kart läsare (läs: höll i GPSn..) Har heller inte, än, tappat port nyckeln till dörren. Och det mina vänner är en prestation! 
Mer om dagen: Kort samling med presentationer och en kort info innan vi for till hallen för att göra fystesterna. snabbt till baka för middag och sen ett pass med regelnyheter innan vi for på hallen och hade isträning. 
 
Imorgon träffas vi 08.00 så vaknar väl vid 7 för frulle innan dagen drar igång med regelgenomgång, regelprov, förhoppningsvis lite mat, mentalträning och Is tester innan det är hopp och lek.
 
 
 

It feels like home.

Igår var jag och kände på isen lite och utan att överdriva så känndes det verkligen som att komma hem. 
Lukten, kylan, ljudet från isen när man trycker ifrån med skridskorna och trotts att det gått en hel sommar, 158 dagar (igår)  för att vara exakt, så känns det som att jag aldrig klivit av. Okej lite vingligt var det först när jag klev ut men ni förstår vad jag menar.. 
 
Imorgon bär det av ner söder över. Ner på Arlanda och sen vidare till Bosön för att stanna där tills på söndag för årets damkurs. Nytt för i år är att det kommer att komma 4-5 norskor och deltar i våran kurs, vilket är jättekul! 
 
Idag har jag jobbat ett förmiddags pass på Polar. Jag vet att jag har semester men jag kan inte stå emot... Nu är det sista dagarna innan jag börjar om att jobba på riktigt på måndag. Lite blandade känslor men mestadels ska det bli kul att träffa allla barnen. 
 
 
 

Din dumma j*#`l! Gå inte dit!

 

Ni vet när man väntar med att se en film och man bygger upp förväntningarna. Och när folk som redan sett filmen berättar om den så blir dom förväntningarna skyhöga så att ingen film egentligen kan leva upp till.

Det finns få filmer som lever upp till dom och jag kan nog säga att jag har hittat en till.

Jag har under X antal veckor, månader tror jag till och med tänkt se Sinister. Jag och mamma brukar ha filmkväll och 99.9% av dom gångerna så ser vi skräckfilmer, av lite olika anledningar. 1. För att vi inte vågar se dom själv. Eller det är nog mest en antar jag.

Gjort tabben ett par gånger att se en rysare själv och det var inte nådigt…

 

Så nu X antal månader senare satte vi oss äntligen i soffan och hade bunkrat upp med massor av frukt. Färsk ananas, banan, nektarin och äpple. Självklart hade vi lite Nutella också.

Filmen var igång och det var tur att vi hann äta innan filmen var igång på riktigt för sen blev det inte så mycket äta utan mer gömma sig bakom en kudde och dumförklara killen i filmen.

 

Se Sinister! Är det enda jag kan säga.

 

Jag fullkomligt älskar rysare. Inte den blodiga sorten. Mer andligt. Varför tänker kanske du nu? Varför utsätta sig för det? Att under två timmar utsätta sig för både fysiskt och psykiskt så att du har så ont i kroppen efteråt, du är så trött i kroppen men ändå så speedad av allt adrenalin så att du liknar den röda fågeln i Kalle Anka på julafton.

 

Så varför gör man det? Av just den anledningen som jag skrev här ovan. Adrenalinet. 

Nu ska jag bara se lite Big Bang Theory så att jag kan sova i kväll…