And here I am, hours later...

Ni vet såna här dagar när man vaknar och känner att det inte kommer bli någon toppen dag. Av någon anledning hade jag den känslan när jag vaknade i morse.

När jag gick och la mig trodde jag att det skulle bli en bra dag, jag hade ont i halsen som f*n men det är smällar man får ta...

Istället vaknar några gånger under natten och när klockan är ”morgon” vaknar jag upp med nästäppa, huvudverk och halsen vill jag inte ens ta upp.

Det regnar. Vilket jag brukar gilla, jag älskar regn och jag tycker att det är jättemysigt. Men det är nått med att det regnar i februari som inte riktigt låter rätt i mina öron.

Samtliga ägg som jag ska steka haglar ner skal mitt i äggröran och te vattnet hinner bli kallt innan jag ens hunnit smaka.

Det är små saker jag vet men när allt händer på inom loppet av 5 minuter, nyvaken och innan 8 på morgonen.

Det är bara en sådan dag helt enkelt, kanske ett tecken på att varva ner lite? Såg en film på morgonen och nu ska jag snart fara och träna för att vända den här dagen till något bra.

16.30 är det träning med kommunlaget och direkt efter det bränner vi till Luleå för att se Luleå Hockey ta sig an AIK.

It does not matter what you have. It is what you make of what you got that really counts!

You can´t measure a heart

Då börjar även denna dag att glida mot sitt slut. En dag som började med ett bra träningspass på Actic, god lunch där jag luckades för första gången koka broccoli så att den blev god, när jag senare slog på TV:n i hopp om att få se One Tree Hill så var det en av mina favorit scener i just OTH.  
"You ever hear the expression you can't measure heart? Well the truth is they can't measure any of it: heart... want... need. They think I can't play point guard. But Q knew I could. You can't measure a dream."
Dagen blev till kväll och en prommis med mor i det sköna vädret satt som en smäck innan vi bänkade oss framför TVn och kopplade upp oss på LiveArena och såg J18 Allsvenskan MODO - LHF som Luleå laget faktiskt vann med 2-4. 
Nu ska jag se om man kan se Grey´s på Kanal 5 Play eller om man måste vänta tills avsnittet är klart, time will tell.
 

I am the captain of my soul

Än så länge har solen valt att ta en sovmorgon, hoppas att den vaknar snart!  Kvällens match i Boden blev inställd, vilket var synd, var taggad att vara på isen igen. Men men, det är sånt som händer, för väl se när det nya match datumet blir.

 

Nu ska jag träna innan lunch sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Det är ju trotts allt lönings dag i dag, så så farligt kan det ju inte bli!