Dagens träning är gjord!

Dagen började bra, konstigt nog så vaknade jag innan klocka trotts att den var ställd på 07.00. Vaknade, kände mig pigg så jag klev upp och åt frukost innan det bär av för morgonens träning.

Nu är jag hemma igen och ny duschad. Idag är jag ledig och ska in till Luleå för lite ärenden. Ikväll ska jag döma en match här på byn 18.30. 

Ha en bra dag allesammans!

Sammanfattning av helgen

 

Helgen har varit bra. Inledde helgen med en match i Piteå, lördag morgon började jag rulla 06.00 och match 12.30. MODO mötte Leksand och jag hade med mig två ”nya” linjemän. Alltid kul att få döma med nya kollegor.

Söndagen stod Brynäs och jag hade med mig Jessica och Björkman.  Kul även att Stina kikade förbi innan match!

Vi 16 började jag rulla hemåt. Stannade och tankade innan Umeå och konstigt nog tankade jag inte där jag alltid brukar, men grattis… Det kostade mig över 40 öre per liter. Stannade i Umeå och åt innan karaoke bilen rullade vidare hemåt mot norr.

Ibland kommer jag på mig själv när jag sitter i bilen och kommer till ett trafikljus, tänk om någon ser mig, mitt uppe i min konsert till radion. Alltid gläder det någon, kan man ju hoppas.

 

Idag när jag skulle köra hem från jobbet körde jag fast i snö karmen som någon så snällt lämnat bakom min pärla. Som tur var har jag en liten ihop vikt spade i bilen så jag skottade bort snö och så var det en snäll själ som knuffade så jag tog mig lös relativt snabbt. Tack för din hjälp! Det stannade en kvinna när jag precis börjat skotta och frågade om jag behövde hjälp, tack även du!

När jag kom hem käkade jag och vid 18.30 var jag uppe i Högheden för att träffa familjen.  Kvällen avslutades med att jag och Karin läste innan hon skulle sova. Riktigt mysigt, det händer alldeles för sällan!

Kom hem för ett tag sedan och jag har suttit och räknat ihop antalet mil jag har kört denna hockey säsong hittills.

36 matcher sen i september om man inte räknar med camper och turneringar. 656 mil har jag kommit upp till hittills. Det är ganska sjukt när man tänker efter. Hur långt kommer man på 656 mil egentligen? Någon som har nått förslag, please let me know! 


Jobb imorgon väntar jobb, träning och andra sysslor som jag hinnas med. Glad to be back! 

Men först ska jag sova!

Game day number 2

Sovit lite drygt mer än 10 timmar i natt, kändes som att jag behövde det. Nu är jag pigg och alert, konstigt hade ju varit annars… Sitter nere vid frukosten och myser. Frukosten levererade som vanligt här på Scandic.

Älskar även hur ”hiss tjejen” (Tjej rösten i hissen) har en dialekt. Vet inte vilken det är men jag skrattar för mig själv varje gång hon Andra våningen. Hur skön som helst!

Skönt väder ute efter den klassiska rundan. På en timma börjar jag rulla mot hallen för att möta upp teamet och göra oss redo för match.

Idag är det match mellan de två topplagen, MODO som ligger 1:a och Brynäs som ligger 2:a och 13.00 släpper jag pucken i Fjällräven Center.