Mys

 
Dåligt meduppdateringar senaste tiden. Har väl egentligen inte gjort nått speciellt. Minst sagt strulit på jobbet bland annat så hade vi strömmavbrott idag. Kändes som en evighet. Efter jobbet åkte jag och mamma till Piteå. Dels hitta en hatt/skohylla till min hall men också allmänt mysa. 
Nyss kommit hem nöjd med dagen men trött till 1000. Stolt över att jag inte har somnat! 
Nu ska jag skruva ihop hyllan, jag håller er uppdaterade! 

VM-GULD!

Vinst för U-21 landslaget mot Spanien. Underbart, grattis gubbar!
En spontan tanke som kommer när jag ser medaljerna. Banden som håller guldmedaljen (säker alla medaljer) är blå och gul. Coincudence? I think not...
 
 

0-0

 
0-0 efter första halvlek, trotts en norsk straff. En jämnare match än jag trodde så det ska bli intressant och se hur detta slutar. Tror dock fortfarande att Tyskland plockar hem det i slutändan. 
 
Uppdatering: 90 minuter spelade +4 tilläggsminuter. EM guld till Tyskland och silver till Norge. Matchens lirare är helt klart keepern i Tyskland Nadine Angerer.
Två straffar till Norge under matchens gång. Två straffar som lite liknade Sveriges straffar i öppningsmatchen mot Danmark. 
 
Är det bara jag som har haft och fortfarande har problem med tv4s täckning. Laggar jätte mycket. Hela andra halvleken...