30+

Riktigt härligt väder idag och värmen håller i sig. Varit kring 30 grader hela dagen. Måste ha varit kring 40+ på konstgräset. Druckit vatten som en gnu, resorb och trotts det har jag huvudvärk. Snart är det familjemiddag i högheden, det var alldeles för länge sen! 

High on life

Idag är en sån där dag när allt känns rätt. Sovit bra, roligt jobb, solen skiner och det är varmt.
Av någon anledning kan jag inte sluta le. Idag älskar jag livet.

Jobb mellan 8.00 och 15.10. Idrott med 6:orna, fotboll på Älvåkra hela dagen. Tre lektioner. Första timman, 1 vid lunch och så sista timman börjar 14.10.

Ute, på Älvåkra hela dagen. Kan inte förstå att jag får betalt för det här!

Uppäten

Hemma efter kvällens i Öjebyn. Känner mig som en puckelpist efter all mygg som var där. Vart kom de ifrån? Vi har väl inga mygg på byn än? Eller? Kom som en riktig överraskning! 

 

Matchen då? Vi spelade bra, riktigt bra stundtals och förde matchen sett över hela matchen men de små marginalerna var verkligen inte på vår sida och det blev förlust.

Det här kommer kanske låta som en sak förlorare säger men det var faktiskt inte rättvist. Siffrorna speglade inte matchen.

 

Men tro det eller ej så spelar jag hellre bra och förlorar, än dåligt och vinner med nån tur boll och misstag från motståndarlaget. 

Det känns positivt. Sakerna som vi jobbat med börjar fastna på match och gnuggar vi bara på så kommer målen att komma det gäller bara att ha tålamod.