Underbart!

 

Måndag igen och vad har hänt sen senast? Jobbat, tränat och givetvis dömt hockey. Gjorde i och med helgens matcher min 30:e match för den här säsongen.  Det ska verkligen bli kul att se vad det landar på efter säsongens slut.

Han även med att träffa tre av tjejerna som jag jobbat med under sommaren. Riktigt trevligt!

Som sagt måndag idag och idag har jag gjort klart IIHF testerna (löpning och istester) så att allt är ”grönt” inför kommande trippar utomlands. Enormt skönt! 

Hatten av!

 
Jag hatar verkligen att förlora, jag gör verkligen det!
Hatar är ett startk ord som jag inte slänger ur mig hur som helst. Men är det nått jag verkligen hatar så är det att förlora.
Säga vad man vill om Ronaldo men att sätta tre bollar i kassen i en sån här viktig match tycker jag säger sig självt. Hatten av. Sen att jag blir fullkommligt sinne när jag se sånt waller, där man ena sekunden ligger ner och måste amputera benet till att bara två minuter senare göra mål. Det är rent ut sagt vidrigt.
Men han är varken den första, den enda och tyvärr heller inte den sista som kommer att ha en given kariärr i Hollywood om fotbollskariären inte skulle hålla. Titta bara på våran egna trupp. Där har vi endel kandidater till huvudrollerna. 
 
Förövrigt vann Luleå kvällens match mot Piteå med 9-3. Nu är det sängen som gäller. Jobb i Vidsel i morgon innan det är match på Älvåkra klockan 18.30.
 

Vardags lunken

 

Jag älskar verkligen var enda veckodag. Sen att jag kanske föredrar vissa dagar mer än andra ska jag inte förneka.

Jag antar att man kan jämföra det med vilket barn man älskar mer. För let´s face it det är ett av barnen man älskar mer…

 

Tisdag och vardags rutinen är i full gång! Efter jobbet sprang jag 5 kilometer och sen en minst sagt varm bastu innan jag promenerade hem för att göra middag. Jag har för övrigt slängt in ett bröd i ugnen som är klart på cirka 40 minuter.

 

Senare bär det av till Luleå för att som jag tidigare nämnt se J18 Elit mötet mellan Luleå och Piteå.

Andreas är tillbaka på isen efter sin axelskada för 2 månader tillbaka.