Då kör vi!


Sent i sängs och upp tidigt. Fick i alla fall nästan 6 timmars sömn så det kunde ju varit värre. 
Fick ändå motivera mig själv med att det (för min del) är "Fredag" idag. 
Ledig imorgon, inte helt dock. Alltid kan man fylla tiden med nånting! 
Först ska jag handla till både mig och uppstarten med fotbollen ihelgen. Tror jag tar det i två stötar.. Hämta bröd på Polar eftersom att dom är jättesnälla och sponsrar oss i helgen. Sen strax efter två tiden börjar jag rulla mot Boden för att plocka upp teamet innan vi åker upp mot Jokkmokk för match. 
Får se om jag kan klämma in nånting mer. Den som lever får se! 

Bedrövligt

 

Igår var det dags för ännu ett norrlandsderby. Ett slutsålt Coop Norrbotten Arena, pirr i magen och en atmosfär som kändes i hela stan.

Vi möttes av ett fullt Coop, alla var där. Klacken sjöng som aldrig förr och det kändes som att allt annat än ett riktigt derby med kamp, fart, kämparglöden. Viljan att vara först, ta taktpinnen och leda matchen. Viljan att kämpa och kriga i varje situation.

 Det sägs att man inte kan få allt så vad var det som saknades? Luleå Hockey.  Det fanns inget. Den kämparglöden och viljan att vinna i alla lägen fanns inte där.

Jag finner inte orden för hur besviken jag är. Rent bedrövligt dåligt gubbar!

 

Ett roligt inslag var dock att Sören Persson gjorde sin 400:e (kan man skriva så?)

STORT GRATTIS!

 
Idag har jag jobbat till 12.30. Underbart väder så jag hedde mig ut på en ”mysfys”.  Lugn jogg som avslutades med en prommis upp på byn. Middagen är äten och på lite mindre än en timma börjar vi rulla mot Arvidsjaur för kvällens match! 

Full rulle!Kort dag idag, vilket passar riktigt bra eftersom att veckan är full! Mycke jobb, match: onsdag i Arvidsjaur, fredag i Jokkmokk lördag i Rosvik och sen Luleå på söndag. 
Sen är det även uppstart inför fotbollssäsongen i helgen så all övrig ledig tid kommer jag att spendera uppe i Vidsel. 

Idag är dock en lugn dag med jobb till tolv, lunch med mamma och Andreas, ett löppass och sen iväg till Luleå för Norrlandsderby! 
Bra dag med andra ord!