Tack 2014, 2015- Bring it on!

Summerar 2014 - med blickar mot 2015

 Vi närmar oss årets slut och det är dags att titta tillbaka på det gångna året. Av någon anledning har jag alltid svårt att hålla koll på när saker har hänt, eller snarare vilket år som det tillhör.

För mig är det enklare att se det i säsonger. Så när jag satte mig ner för att skriva det här så visste jag inte riktigt vad jag skulle skriva om för inget har egentligen hänt och det är för mycket som är kvar att hända… Trodde jag.

Men det är ju faktiskt så att det har hänt en del saker under året som varit, både bra och dåliga. Mer precist så att jag har hunnit med min tredje SM final, JVM, High Performance Camp, EWCC och nu senast en 4-nations. På hockey fronten skulle jag säga att det är helt ok. Stora händelser som konstigt nog glöms bort lite. Okej, jag kommer nog aldrig glömma känslan av att kliva in på isen inför SM-finalen med 3449 åskådare på läktaren, semifinalen mellan Kanada och Ryssland på junior VM eller passen i Vierumäki med Dave både on ice och off ice. Så glömma kommer jag nog aldrig att göra, men det känns ändå som en evighet sen. 

Det har varit ett bra år på många sätt. Det har tagit mig framåt i slut ändan om än det har varit många tvär bromsar och vissa stunder nästan motorstopp. Men det är så det ska vara och jag är glad att jag kan säga att jag lärt mig av det. 

Men nu ser jag fram emot det kommande året. Jag tror att det kommer bli ett svårslaget år med tanke på att jag får inleda med en tripp till Kanada för dömning i CWHL (Canadian Women´s Hockey League.) under månadsskiftet januari/februari. Uppladdning inför VM som kommer senare under säsongen. På svenskmark kommer fokus givetvis vara slutspelet och senare knipa en plats i SM-finalen. 

2015, I´m waiting for you!