Kul att bli ägd av en 10 åring...

Match 11.30 och sen hem för fotbollsträning med tjejerna mellan 16-18. Hemma kring 20 över så då var det bara ställa sig och slänga ihop middagen. 
 
För övrigt är det välidigt uppskattat när jag har lagat mat, rätt nöjd.. Slår på TV:n och så är det MasterChef Junior och barnen som är mellan 10 och kanske, max 13 år kastar ihop rätter som både ser och garanterat smakar som guld. 
Kul att bli ägd av en 10 åring... 
 
Måndag morgon och ny vecka, Can´t wait!
 

Härliga tider!

 
Lördag, match 2 av tre för denna vecka är gjord och jag landade i soffan för film vid 21. Lång dag som började med avfärd mot Luleå med en avstickare till Piteå strax efter 12 snåret. U16 Elit 15.30 i B-hallen på Coop Arena. Hemma vid halv nio så jag slängde ihop lite mellanmål till middag och sen fick soffan och TVn min fulla uppmärksamhet. D.R.Ö.M!
 
Ny dag och ny match i morgon! 11.30, Alltvåan i Boden. Sen ska jag även hinna med fotbollsträning med tjejerna innan jag signar ut för i helgen.
 
Nu ska jag fortsätta mysa innan jag släcker lamporna för i kväll!

Onsdag men tisdag i huvudet...

Förvirringen fortsätter... Onsdag, hur svårt ska det vara att komma ihåg det?! 

Jobbet är i alla fall bort gjort och nu sitter jag och äter frukt innan jag ska kriga mig igenom ett intervall pass. Inte taggad just nu men jag vet ju att det är "kul" när jag gör det och framför allt skönt när det är


 klart! 

Sen hem och slänga ihop lite middag innan vi rullar mot Luleå för första J18 Allsvenska matchen. MODO står för motståndet och jag kommer mest troligt att hjälpa till i sekretariatet. 

En onsdag helt enkelt!