Äntligen!

Match i går mot Öjebyn/Hemmingsmark i div 4. En bra känsla innan match men med tanke på att vad som helst kan hända inom sportens värld så finns det alltid en viss oro.

En titt på deras laguppställning visade att vi skulle behöva gå på speed. Öjebyn/Hemmingsmark ställer upp med en trupp där deras yngsta spelare är lika gamla som våra äldsta i start elvan. Mycket rutin gjorde att vi var tvungna att gå på speed och gnugga i alla lägen.

På pappret var vi i princip samma lag men på planen var det som natt och dag i jämfört med i lördags.  

Bra spel av samtliga tjejer och äntligen började saker sitta och tjejerna använde det vi tränat på på träningarna. Första halvlek är klart bättre än andra om blev lite passivt speciellt dom första minuterna innan vi var ”back on track” igen.

Vinst med 4-2 (2-0), samtliga mål av Emelie.

 

Fantastiskt skön vinst! Nästa match för div 4 är inte förens nästa lördag. Match på söndag för F15 borta mot Alvik.

 

 

Det blev en tidig morgon för min del idag. Somna tidigt för att kunna se period 2 och 3 i nattens match för Rangers som tyvärr just nu ligger under med 4-7. 3-1 i matcher innan matchen till Rangers fördel gjorde att en vinst ”idag” hade inneburit en biljett till finalen. En final som vi väntat på sen -94.

Hoppas att vi kan plocka hem det fredag morgon på hemma plan i MSG. 

Second W of the season!

 

 

Söndag eftermiddag och nu börjar det vara dags att summera veckan som varit. 

Jag måste ändå säga att det varit en av de bättre på senaste tiden. Solen har skinit och värmen har gjort sig påmind i allra högsta grad.  Röstat på förmiddagen, VM-brons för Tre kronon och vinnst med F15, och det är bara idag.

Det har varit en rolig vecka på jobbet och en bra träningsvecka som tyvärr blev tvungen att avslutas med strukna pass lördag och söndag pga. förkylning. Så är det, bara bita i det sura äpplet och lyssna på kroppen och hoppas att det går över fort! 

 

I övrigt så har det varit fullt med fotboll. Div 4 inledde helgen med hemma match mot Bergnäset och F15 avslutade med att ta emot finska laget Merilappi United Kemi.

 

Rent spontant så känner jag att jag har svårt att säga någonting om lördagens match trotts att det nu har gått ett tag. Det här är en match som jag helst vill glömma.

Vi spelade fotboll i 10 minuter i början av andra halvlek som resulterade att vi gick från 0-3 till 2-3 men vad vi gjorde de resterande 80 minuterna är för mig en gåta.

Det är fruktansvärt frustrerande att se när absolut ingenting stämmer. Att allt det vi tränat på är totalt bort blåst och framför allt när man vet att tjejerna kan så mycket bättre.

 

Vi tar med oss dom 10 minuterna som vi faktiskt spelade under matchen och lär oss och går vidare från dom andra 80 minuterna.

 

Så till dagens match.  Solen var tillbaka och så var viljan att spela. Samtliga tjejer kliver upp och gör en bra match. 4-0 (2-0) på tavlan och det här var en match som tydligt visade att laget som fokuserade ”rätt” vann.

 

Nu laddar vi batterierna för kommande vecka. Match för division 4 igen redan på tisdag. Hemma kl:19.00 mot Öjebyn där vi hoppas på säsongens första vinst.

F15 spelar borta mot Alvik till helgen där vi kör för tredje raka segern!

 

        ___________________________________________________________________________

Nu tänker jag bädda ner mig och min feber framför TVn och se VM finalen. Laddar upp för en ny vecka, för hoppningsvis blir jag frisk sooner rather than later … 

First "W" of the season!

 (Genomblöta men glada. Men framför allt är alla hela och fortfarande vänner efter dagens race. Endast X antal svordomar och prejningar måste jag säga är lyckat för att vara vi! Way to go team!)

Nu är denna helg snart slut och jag måste säga att det verkligen har varit en bra en! 

 

Dagen började 07.00 med frukost och sen ett cykelpass innan det var dags för lunch och sen avfärd mot samlingen och senare match.

 

Seriepremiär borta mot IBFF för F15 i strålande sol. Första halvleken kändes lite slarvig från vår sida om än det syntes att våra tjejer spelat div 4 fotboll. Det var lite mer rull och fart under dojjerna helt enkelt.

Men inget av det spelar nån roll om man inte är 100% i alla lägena och IBFF kunde sätta 1-0 efter cirka 20 spelade minuter.

Snabbt svar för vår del och vi går in i pausvilan med 1-1.

Inför andra hade tjejerna ”vaknat till” och det var hela skillnaden från första halvleken och det var ett nöje att se!

Andra halvlek slutade 0-2, så en härlig och om man får säga så en välförtjänt vinst (1-3)är nu inkasserad! Bra start på säsongen och som coach måste jag säga att det var en perfekt födelsedagspresent.

 

Allmänt mys när jag kom hem med fortsatt födelsedagsfirande och nu är jag full av energi inför den nya veckan!