En vanlig dag på jobbet.

  

Oktober månad är snart över och så även vår rosa månad i Riksserien.  Jag vill passa på att tacka alla medverkande. Tack till alla som har skänkt pengar till forskningen. Tack till Riksserie klubbarna som har bidragit, promotat och uppmanat till insamlingen.

Innan vi drar ett sträck och går vidare mot november så vill jag be er om en sista sak. Bara för att månaden är över betyder det inte att vi måste sluta att donera. Skänk en slant till en organisation som du känner extra starkt för.

 

Tidigare under månaden sattes det en kamera på Timglas under toppmötet i Riksserien mellan AIK-LHC.  Så har du någon gång undrat över hur det ser ut för oss nere på isen är du nu välkommen att få en liten glimt av just det!

 

I övrigt rullar livet på. Höstlov i veckan så jag passar på att jobba lite hemma. Träningen rullar på bra när det inte är överdrivet med matcher. Skön omväxling!  

Rosa månad i Riksserien

     
Oktober månad kommer vi att köra en rosa månad i Riksserien. Under månaden kommer vi att skänka en del av vårat arvode från samtliga Riksserie matcher för att stötta kampen mot Bröstcancer.