We are a part of history

I 1 vecka, 4 dagar, 9 timmar och 21 minuter har jag vetat. Nu är det äntligen er tur…

 

Torsdag den 18/9 klockan 18.52.

8 minuter innan matchstart fick jag ett minst sagt intressant sms. Ett rykte. Ett rykte som jag verkligen hoppades var sant.

Kan det verkligen stämma? Kommer det finnas tre svenska domare på A-VM i Malmö? Och framför allt, är jag verkligen en av dom? Kommer vi att skriva historia med 2 huvuddomare och en linjedomare i Malmö?

 

08.53 fredag morgon (den 19:e) kom beskedet.

De rykten som spridits i media kvällen innan var inte längre ett rykte. Känslan som infinner sig när vår domarchef säger att det är bekräftat är helt obeskrivlig och jag måste låtit helt, ja, jag kan inte beskriva det heller.

Tusen tankar flyger omkring i skallen. Jag sätter mig i soffan efter samtalet och försöker bearbeta informationen som jag just fått.

 

 

Jag, Timpa och Virre ska representera Sverige och vår Svenska dam domarkår på VM.

 

Det är stort. Det är för stort att tänka sig än. Att jag fått förtroendet både från SIF och IIHF att som 22 åring få döma mitt första Dam VM.  Det har inte riktigt sjunkit än och det är svårt att sätta ord på alla känslor och tankar just nu. Helt otroligt!

 

 

Vilken start på säsongen vi haft. Först hade Sverige tre representanter på en Development Camp och veckan efter, tre nya tjejer på High Performance Camp.

Och inte nog med det så har vi tre representanter på A VM, en på div 1 i Kina och en på JVM i Buffalo.

Obeskrivligt stolt över tjejerna. Grattis tjejer!  Självklart är jag stolt över hela gruppen! Utvecklingen som vi haft bara senaste året är stor och rolig att följa. Vi är på G till nått stort tjejer! Nu siktar vi på en bra säsong som uppladdning och avslutar på topp!

 

Stort grattis går givetvis till våra svenska grabbar som också blivit uttagna!