Alla till Älvåkra, matchstart 15.00!

 

Söndag, förmiddagspromenad med radio i lurarna och match på Älvåkra kl. 15.00.  

Första dagen jag varit ute sen i tisdags då jag på fängelseliknande former tvingat mig själv att vara inne. Men nu när jag känner att förkylningen är bättre, kändes en förmiddagspromenad i solen med radio i lurarna som den perfekta starten eller snarare avslutet på veckan. 

Skrapade ihop dryga 40 minuter och jag kan lova att efter dom senaste dagarna av Netflix, korsord, böcker och x antal timmars sömn hade jag lätt kunna hålla på ett bra tag till innan jag hade lessnat. Men nu var det den här tiden jag avsatt så det var bara att nöja sig. 

Så äntligen tillbaka till verkligheten. Nytt jobb i morgon, tillbaka till fotbollsträningarna och framför allt min egna träning. Torsdag smiter jag ner till tjejerna i söder för att senare flyga ner till Schweiz för 4 intensiva dagar innan det bär av hemåt.

Nu till dagens agenda där match hemma mot Trångfors kl. 15.00 står näst i tur. 

Gameday!

 
Måndag och veckans första arbetspass är avklarat. Nu ska jag sova några timmar innan jag ska göra några ärenden och senare skriva på anställningspapprena för nästa jobb.Förhoppningsvis är jag piggare och kan riva av ett träningspass. Sen 17.30 är det samling och avfärd för mot match ISK. 

Helomvändning

 

Ibland har man bara såna där dagar när man bara vill ligga kvar i sängen och inte röra sig en meter. Och när man sen drar sig upp så får man bekräftat att man skulle legat kvar.

Så inleddes lördagen. Vaknade med halsont, nästäppa och huvudvärk. Tar mig till soffan efter att tagit på mig tjocksockar och pyjamasbyxor. Brunch och lite TV innan jag inser att jag verkligen inte kan sitta kvar längre utan måste åka och göra ärendena som jag tänkt.

Kommer ner till bilen, punktering vänster framdäck. Jippi. Börjar ta fram grejerna för att byta till reservdäcket när muttrarna vägrade lossna och regnet började droppa och det var droppen. Pappa kom och hjälpte till och däcket dumpades på Gulf för lagning. 

 

Back on track, trodde jag. Till Coop för att panta och handla. Parkerar och inser att jag glömt panten hemma, så jag åker hem och hämtar den. Väl inne på Coop ser jag att maskinen är trasig. Handlar och lyckas faktiskt få med hem allt som jag tänkt, packar upp varorna när jag kommer hem och inser att jag glömt hämta paketet i ICA som var en prio 1:a. Men grattis. Hoppar in i duschen och sen bär det av mot släktträffen. Trotts att tipsrundan inte ledde till vinst och jag spillde vatten på bordet så var det en lyckad kväll.  Fint gitarr klink och Lisa levererade i sång, söta släktingar och roliga tävlingar. Succé! 

 

Tillbaka hemma sent igårkväll  food preppade jag lite, hann med en av två rätter som jag hade tänkt laga innan jag somnade. Var inte uppe lika länge som jag tänkt med tankte på att det är natt jobb inatt då sista veckan drar igång. Förhoppningsvis kan jag sova middag ändå ikväll. Annars kommer dagen att se ut som följande, tidig fotbollsträning med tjejerna och tyvärr måste jag stryka min egna träning då förkylningen är sämre. Däremot ska jag nog försöka få panten pantad och brevet hämtat.