Morgon Yoga

 
Förmodligen ett av dom bästa sätten att starta dagen på. Stelare än en sten just nu då det var ett tag sen och stretchingen av varit lite frånvarande efter passen. Men det är inget som inte går att åtgärda.
 
Uppe i tid idag, om än jag inte flög upp som vanligt. En liten seger kan man ändå säga. 
Dagen idag kommer att innehålla intervaller nån gång efter frukost. Lunch och sen 14.30 är det dags JVM. Efter middagen blir det lite SHL innan jag ska och hälsa på på fotbollen.

HockeyAllsvenskan

(Bilden från hockeysverige.se)
Matlådor och ett träningspass är i princip det som har blivit gjort idag. Riktigt dålig sömn i natt av någon avledning, sov över alarmet och det kan säga händer aldrig. Kan näst in till lova att det bara hänt en gång på 23, snart 24 år... 
Nu på kvällskvisten har en film rullat och nu ser jag på HockeyAllsvenskan när Björklöven tar emot AIK.

Anpassade planen

 
Anpassade planen lite, då jag insåg att det var lika bra att städa bort julen när jag ändå höll på. Det var antingen nu eller i mitten på januari och tanken av att ha det så länge, eller snarare måsta börja rodda i det när jag kom hem från Tyskland är inte ett alternativ. Så det blev idag.
Storstädning med andra ord och det drog ut lite på tiden så eftersom det var ett lugnt "återhämtningspass" idag så fick det bli hemma istället med lättare fys och stretch framför hockeyn.
Riktigt skönt att ha det bort gjort, lite mindre saker som jag göras färdigt i morgon men det är inget man inte överlever.