När målet är satt och drömmen i sikte, finns det inga ursäkter.

Äntligen tillbaka till rutinen! Första arbetsdagen är gjord och jag måste säga att det känns underbart att börja jobba igen. JVM är slut så dygnet är tillbaka i den rätta rytmen. 

Tillbaka till vardagsrutinen. Morgonschema, veckoschema, matplanering, träning… 

Helt vanlig dag, inga konstigheter förutom att det har varit lite väl kallt eftersom jag inte hade vett att klä mig när jag var ute. Mellan -25 och -30 landade vi på idag och det i sig är väl kanske inte så jättekonstigt i sig…

Väl hemma var det middagsdags och senare träning. Eftersom att det såg ut att bli ”varmare” på kvällen fick det vänta lite eftersom att det var löpning ute som stod på schemat. Så vid -22 bar det av på en kortare sväng på cirka 30 min. Med rätta kläderna var det riktigt skönt! 

 

Let´s finish strong!

 

Årets första arbetsdag är avbockad och det var en mjukstart med endast planering eftersom att eleverna inte börjar för ens imorgon. Nu tar jag ”helg” och börjar på riktigt på måndag. 

Prio ett nu är att ta vara på dagarna hemma innan sista halvan av hockeysäsongen börjar. Julen ska plockas bort och städa här hemma. En match och några träningspass återstår av veckan innan  nästa vecka börjar, som bland annat innebär tre Riksserie matcher.

Det känns konstigt att halva säsongen är gjord. 

Det kommer bli fullrulle dom nästkommande månaderna, hockey mässigt. Tre matcher nästa vecka var av två nere i Ö-vik. V.4 har vi Riksseriehelg nere i Stockholm där jag tror näst in till alla dam domare kommer att samlas och vi kommer att köra fyrdomars på två av matcherna. 

Slutet av v.5 och början på v.6 flyger jag över Atlanten för CWHL. Sen i början på mars drar slutspelet igång i Riksserien som spelas under veckorna 9 till 11. 

Och sist men absolut inte minst så är det dags för VM v.13-14. 

 

Efter det kommer ett mycket passande påsklov!