Tack Mamma <3

 

Förlåt, förlåt för alla gånger du har behövt oroa dig. För alla gånger du har varit vaken långt efter läggdags. Vissa val jag har gjort i livet har inte alltid varit lätt för dig, men du har tagit det för att du vet att jag är som lyckligast med ett par skridskor på. 

Men framför allt tack! Tack för alla timmar i bilen, matlådor, utrustning och stöttning som har getts genom åren. 

Tack för att du har fått mig att förstå att du skulle göra vad som helst för att jag ska må bra, jag kan bara hoppas att att du inser att jag skulle göra samma för dig.

Tack för att du fått mig att inse människors lika värde, alla människors lika värde. Tack för den där tävlingsinställningen som gör att det flyger saker och att vi inte kan spela Yatzy mer än en gång per år. Tack för alla gånger som du stöttat och tröstat. Listan kan bli mycket längre så tack för att du är du med allt som det tillhör!

 

 

Fore!

 
Underbar morgon i solen och golfklubban i handen. Cirka 100 bollar slagna innan lunch känndes som det perfekta sättet att starta helgen på. 
Middag i stugan i kväll och nu sitter jag och försöker hålla mig vaken inför nattens match. Game 7 Rangers-Tampa. Kan bli säsongens sista uppesittar natt så det är klart jag offrar några timmar sömn för det.
 
Ett träningspass på förmiddagen ska "pressas in" under lördagen.
 
 

Radio silence

 

Det har varit tyst här på bloggen men mycket som har hänt senaste veckan. 

Ni vet känslan man får när allt är bra. Saker rullar på lite ”för  bra”. Den känslan har jag haft ett tag nu och förra veckan kom baksmällan som har leget och grott. 

Jag tänker inte säga vad men när beskedet kom idag, att allt löst sig, är lättnads känslan enorm. 

 

Dessutom komfrågan om en ”hockeyresan” senare i augusti, mer kommer om det. Just nu känner jag att jag måste smälta dagen som varit.