Great news to start the week!

 
Måndagen avslutad och och en ny vecka är igång igen. Hyfsat pigg imorse när klockan ringde trotts att det blev få timmars sömn. Jobb till 16.30 och sen sparkade jag igång kroppen med en 5km löprunda. Regnet blev till snö och förslaget om att lägga ner skolorna i Vidsel och Korsträsk röstades ner. Underbar avslutning på måndagen och en lovande start på veckan!
 
Resten av veckan ser ganska standard ut. Fys imorgon på morgonen innan jobbet och städdag när jag kommer hem. Onsdag är det match kl.19.00 på byn. Torsdag är det träning efter jobbet och sen plocka ihop/förbereda för helgen. Fredagen kommer startas med ett cykelpass innan jobbet och stängningen. Efter jobbet bränner jag till flyget för resa ner till Stockholm och Stålbucklan finalspelet. Två mest troligt intensiva dagar innan jag sätter mig på flyget hem söndagkväll. 
 
(Här nedan kommer några bilder från Storforsen i helgen.)
Hittade dom här lirarna på julmarknaden uppe i Storforsen. 

Cure of souls

Återhämtningspass eller själavård, ibland måste man bara få rensa skallen eller bara vila upp kroppen och det har varit kvällens schema kan man säga. 1 timmas lugn cykling och sen stretch foamrolling, ont som... men riktigt skönt nu efteråt. Middagen lagades och sen blev det lite julpyssel som gjorde kvällen.
Handen på hjärtat skulle jag borda plocka ihop i vardagsrummet, men jag tänker att det kommer en dag i morgon också. Tror faktiskt att jag stryker Luleå trippen och tar en dag hemma och går en sväng på byn om det skulle vara så. Söndagen kommer att spenderas i Storforsen och sen eventuellt en sväng till Luleå för bio. Men som sagt, det är drygt en dag till söndag så det kan svänga många gånger till innan det är spikat.  
 
Riktigt härligt väder idag, om än det var lite för varmt. Klar himmel och droppande från taket har jag inga problem med. Men det får gärna vänta, vintern har inte ens börjat. Spara droppandet till våren tack, kan vi först få vinter innan sommaren knackar på.
(Morgonpromenad till gymmet en morgon.)

Veggie Thursday

 
Torsdag idag och vilken sådan det varit!
Efter jobbet blev det som planerat ett löppass och sen en snabb men intensiv bastu. Middag senare föll i kategorin vegetarisk. Falafel, råris, sallad och tortilla, säkra kort som alltid funkar.
 
En jobbdag till innan helg. Som jag tidigare nämnde så var det oklart om den dåvarande planen skulle hålla. Eftersom jag varit med tidigare så fick jag också rätt. Söndagens match har flyttat både dag och tid innan den nu, tyvärr är inställd. Det betyder att trippen till Luleå är "back on track".
Även söndagen har varit lite oklar men nu tror jag att helgen är spikad. En extra matchledig helg som kommer att fyllas med en shopping runda, SHL hockey, städning, julen ska fram och sen tror jag att jag ska ta mig upp till storforsen och fota lite. Sen kanske man måste gå en runda på skylltsöndagen på byn?