It´s like coming home.

 
Veckans första dag och den har rivstartat på ett riktigt bra sätt.
Just nu är det full rulle med förberedelser inför avfärd mot TV-pucken och Örnsköldsvik på onsdag morgon. 
Tvätta, och städa här hemma så att jag kan packa imorgon. Mycke som ska göras då jag har en viss "pre tornament ritual" eller vad man nu vill kalla det. Storstädning av lägenheten har nu blivit ett måste. Underbar känsla när man kommer hem efter att ha varit borta ett tag till en nystädad lägenhet och renbäddad säng. 
Denna runda kommer jag vara borta nästan två veckor ,nu på onsdag fram till söndag är jag nere i Ö-vik och deltar i TV-Pucken. Stannar i Ö-vik innan det bär av ner till Sundsvall och 4-nations som sträcker sig till den 8:e.
Jag ser verkligen fram emot trippen ner "söder ut". Det kommer verkligen bli intressanta dagar och jag hoppas att jag kan hålla er åtminstone lite uppdaterade.
 
Bilderna här uppe är från i helgen när jag gick upp på rackberget och kikade när solen gick upp. Kalla mig norrlänning, men det finns nästan inget bättre än att vara i naturen, en liten brasa och bara må. Speciellt i det vädret som var på lördagsmorgonen, hade kunnat stanna där hur länge som helst. 
För utom berget har det varit dubbelmöte i Riksserien och Stina fick komma upp från Ö-vik och döma den här gången.
Kul att det var tvärtom för en gångs skull! Vi passade på att se SHL matchen när det lika så passade. 
Det är alltid lika kul att kunna träffas, under säsongen och inte bara på kursen innan säson och mittsäsongsträffen och sen inför en ev. SM-final. Så man måste passa på varje att ta vara på tillfället varje gång det ges!