Kamloops, BC - 2016

 

Nu sitter jag här igen och ska summera ännu en säsong. Som vanligt vet inte vart jag ska börja.

78 matcher har hunnits med och trotts att det har varit den mest matchfyllda säsongen jag haft någonsin tror jag, så har det känts som om jag har legat efter i matchantalet jämfört med tidigare säsonger. ”Tiden går fort när man har roligt” och roligt har vi haft. Det har varit en säsong som har innehållit allt och lite till. TV-pucken, två 4 nations,Mecco, CWHL, publikrekord i Riksserie finalen och avslutningsvis hockey VM i hockeyns hemland, Kanada.

 

Kamloops var utan tvekan en av dom bästa turnering som jag varit på, någonsin. Allt från organisationsmässig, publikstödet och sen själva matcherna i sig. Inledde turneringen med en slutsåld arena när Kanada tog sig an USA. Den upplevelsen går inte att beskriva, ännu mindre förstå om man inte varit med om det tidigare. Men ett som är säker är att det var alldeles underbart!

Veckan rullade på och jag hade två gruppspelsmatcher till innan slutspel och relegation round. För mig blev det en rel. match och sen en semifinal. Längre än så räckte det inte denna gång. Nu väntar en sommar med barmarksträning så att jag först och främst blir uttagen till VM i USA nästa säsong.

 

På hemmaplan har jag nu en veckas ledigt innan jag kliver på 2 skift i 5 veckor på Polar. Sen väntar 5 veckors semester var på en av dom kommer att spenderas nere på Kreta.

 

Tack för den här säsongen! Jag blir alltid lika överraskad att det är nån annan än min familj som följer det jag gör på isen. Sen vill jag givet vis tacka kollegorna som har gjort den här säsongen till vad den blev. Det är kul att se att konkurrensen blir allt större och att vi tar det som motivation till att bli ännu bättre. Nu laddar vi upp för nya tag och en ny säsong! 

Bild från IIHF.com
Bild från IIHF.com
Lill killen i sätet framför oss kollar på kriminalfilmer medan vi kollar på barnfilm. Standard.
 
 
 
 
I natt fick jag nästan sova 6 timmar och jag vaknade bara en gång vilket är framsteg! Dagen ambition är att inte ta någon PN även om jag har funderat på det x antal gånger. 
Dammade av cykeln och tog ett av dom nya paren på till dagens "mysfys" dagen till ära.

Kommentera här: