Konsten att böja ett järnrör...

Somnade vid 4 i morse men klev upp när väckaren ringde strax innan 8. Lugn förmiddag med en promenad och några övningar med mesta dels fokus på rörlighet. Måste mjuka upp kroppen, vilket i dagsläget är lika lätt som att böja ett järnrör. Lunch, skicka in utvärderingarna och även ett väldigt intressant samtal om kommande säsong. Sen iväg på Älvåkra för att se damernas första (tränings)match på hemmaplan. Det hela slutade med en hemma seger mot Sikfors med hela 16-0. Till Sikfors försvar så är laget nyskapat och endast tränat ett få tal gånger. I själva spelet fanns det en del förbättringspotential, men det är givetvis kul att det är flera av tjejerna som för börja säsongen i målprotokollet. Det är bara bygga vidare på det här! För egen del var det riktigt konstigt att stå på andra sidan med en kopp kaffe i handen och SHL semin i lurarna. Vanesak antar jag. 

Nu väntar sängen och mer än fyra timmars sömn. Morgondagen kommer bestå av en löprunda på förmiddagen för att starta veckan. Resten av dagen är vidöppen.  

 
Passade också på att plocka ihop och damsuga lite under dagen. Morgondagen, nu när jag tänker efter kommer att innehålla lite ärenden och saker som måste göras. 
 

Kommentera här: