Season 2016-2017, welcome!

 
Nu är kurserna genomförda och säsongen kickar igång på allvar, äntligen! 
"Nytt för i år" är att det kommer spelas fler matcher med rena damteam vilket jag verkligen ser fram emot! Någon fler resa men när man får teama upp med kollegorna så kommer det vara värt det! 
Full rulle på jobbet och lite små stressig just nu så jag tänkte rensa kroppen men framför allt skallen med ett löppass innan bilen rullar mot stan. 
Veckan till ära så är två matcher inbokade vilket lättar upp humöret markant. 
 

The thing about the hockeypucks...

 
Ända sen begynningens tider eller i alla fall sen jag börja döma på förbunds och internationell nivå så har jag samlat på puckar. Coolt ens tänkter du nu, men det är inte så att jag samlar på mig vilka puckar som helst. Lugn nu. 
Jag samlar på "viktiga puckar". Puckar som har en betydelse på ett eller annat vis. Till exempel SM-finaler, rekordmatcher,första internationella matchen, första matchen på turneringen eller slutspelsmatcher. Det här har vi gjort för att ha som minne eftersom vi inte "fått nått". Så eftersom att vi inte får sno en medalj, guldhjälm eller SM bucklan för att, ja, det hade blivit konstig stämning... så samlar vi på puckar. Värt att nämna är att vi sen två år tillbaka får en plaket, men nu kan vi ju inte sluta på traditionen.