25.02.2016Torsdag och av någon anledning kunder jag inte sova särskilt bra inatt så morgonen har varit lugn. Frukost och lite Netflix innan en intervju med Sparbanken Nord. 
Dagens träningspass ska genomföras efter lunchen. Sen ska också sopor bäras ut och tvättid ska bokas. 
Vad kvällen har att erbjuda är fortfarande lite oklart.

Måndagsfeeling

(Matchledig dag igår. Då pluggas det regler och ser sista rundan av Riksserien och YOG finalen där Sverige plockade hem den ädlaste valören.)
Har en härlig måndagsfeeling idag. Det känns som att veckan har startat på bästa sätt. Ett intervallpass på cykeln och sen fys på det fick inleda träningsveckan. Nu ska lunchen käkas och jag funderar på att bränna in till stan en sväng innan matchen i kväll eller om jag tar det i morgon. 
 
Idag väljer även topp 4 lagen i Riksserien vilket lag dom ska möta i kvartsfinalerna, vill ni följa det hittar ni det klockan 16.00 på LiveArena

Ungdoms OS SWE-CZE

Söndagmorgon och snön yr på hyffsat bra utanför fönstret. Frukosten är intagen och snart ska veckans sista pass avverkas. Sista Riksserieomgången för säsongen innan slutspelet så eftermiddagen kommer att innehålla enhel del LiveArena.
    13.00 BIF-MODO
          LHC-LIF
              HV71-SDE
    15.15 SUN-LHF
16.30 DIF-AIK
 Just nu spelas OS finalen i Lillehammar, se matchen här!
Ny vecka imorgon som på matchfronten ser lugn ut. Måndag, linje på damernas träningsmatch och sen är det inte för ens söndag det är dags igen. Lugn matchvecka men fullt med annat. Saker som ska bockas av innan slutspurten av säsongen.