Kanada och Oskarshamn

 

Länge sen senast och mycket har hunnit hända sen senast. Allt ifrån mittsäsongsträff med förbundstjejerna, en sväng till Kanada och nu senast i helgen, 4-nation i Oskarshamn.

 

 
 

Kort men intensivt känns som en bra summering av resan till Toronto. Resan dit gick bra, alla flyg gick som dom skulle och väskan kom fram med dom. 

Lördagsmatchen var flyttad till en mindre stad i norra Kanada, cirka 3 timmar från Toronto. ”Hockey day in Canada” och en fullsatt arena. En mindre sådan men ändå ett härligt tryck från läktaren, uppskattningsvis var det kanske mellan 1500-2000 pers. Dusch, nedvarvning och snack med våran domar coach för att summera matchen. Innan avfärd åt vi middag på en mysig liten sportbar.

Söndag och vi är tillbaka i Toronto och efter matchen gick vi igenom granskningen innan middag och sen direkt till flygplatsen. Missade tyvärr SuperBowl Sunday denna runda. Flyget från Toronto till Köpenhamn och sen från Köpenhamn till Stockholm gick bra. Men när sista flyget skulle avverkas började det krångla. Lång historia kort, 2 ½h försening innan jag äntligen landade på norrbottnisk mark. 

 

 

Hemma några dagar med en match på onsdag innan det var dags för nästa turnering. Fredag förmiddag rullade jag mot Luleå för att ta flyget ner. Det började jättebra med att flyget var 45 minuter försenat och som ”tur var” var flyget ner till Kalmar också försenat ( 30 min.) som gjorde att jag han med det. Väl i Kalmar skulle jag ta hyrbilen till Oskarshamn. För att göra denna historia kort så hade dom glömt ta fram bilen vilket gjorde att jag var ännu mer försenad. Detta ledde till att jag blev tillsatt på den senare matchen då jag var i Oskarshamn alldeles för tätt inpå matchstart. 

Lördag blev det dubbla matcher då ena huvuddomaren inte kunde komma pga. sjukdom. Söndag var turneringens sista dag och då stod det Sverige-Ryssland på schemat innan hemfärd. 

 

Väl på flygplatsen var flyget bara 10 minuter försenat och vi tog oss hem i rimlig tid. Däremot, efter som att det har snöat X antal cm snö under helgen så har bilen insnöad. Delux. Inte läge och humöret var inte på topp. Som tur var kom det en grupp killar som erbjöd sig att hjälpa till. Guld värt och jag kunde sen börja rulla hemåt. 

 

Ny vecka i måndags och endast hade fokus på att kavla ut kroppen och återhämtning. Tisdag var det match i Boden och gårdagen Bestod av knep och knåp hemma, en power nap och middag innan avfärd till Luleå och min sista match i Riksserien innan slutspelet. 

 

Nu på morgonen ska jag riva av ett pass och sen får jag se vart dagen leder.


Kommentera här: