SM invigning

Har idag tagit emot ett stipendie på SM invigningen för kommande SM-vecka. 
Oerhört glad och tackam då detta kommer att ge mig möjligheten att fokusera 100% på hockeyn säsongen ut. 2:a februari jobbar jag sista dagen och sen kommer det vara hockey fram tills säsongens slut i april. 
Tack Sparbanken Nord för denna möjlighet.
Det är overdeligt i det här skedet på säsongen då det kommer trappas upp rejält sista två månaderna. Att enbart kunna fokusera på hockeyn och inte ha dåligt samvete för att jag måste vara ledig från jobbet. Att kunna ta hand om kroppen på rätt sätt mellan matcherna och inte stressa hem från en match sent en kväll för att senare vakna upp tidigt nästa morgon. Att på bästa sätt kunna ladda upp inför kommande SM-slutspel och VM.
Att få en smak av drömmen.
Att faktiskt kunna leva på hockeyn. 
 
Tack!
 
Ny vecka imorgon och den kommer att startas med att gå på linjen på en träningsmatch. Ska bli både kul och intressant då jag inte gått på linjen på två/tre säsonger. Annars kommer nog veckan att rulla på i vanligt tempo, däremot kommer den att avslutas med mittsäsongsträff och två matcher nere i stockholm. 
 
 
 

Lägesuppdatering

 

Veckan har inte varit som förväntat. Lugnt lördag och söndag förra veckan efter Tyskland då kroppen blev risigare när jag väl kom hem och lät den antar jag. Kändes hyffsat måndag på jobbet så jag provtränade ett lättare fyspass måndag kväll och huvudet sa till direkt. Huvudvärken har suttit i större delen av veckan men har gått till det bättre. Tyvärr blev jag tvungen att säga bort helgens matcher.

Tråkigt men med facit i hand behövligt och imorgon kommer jag vara "back on track" träningsmässigt. 

Kommande vecka kommer också att innebära en match, fira en 20 åring och sen avslutas veckan med lite intressanta nyheter som dock måste vänta tills söndag kväll. 

Nation Cup 2016

Nu sitter jag på norrbottnisk mark och försöker utvärdera veckan. Känns lite svårt när det nästan inte finns nått att utvärdera då veckan inte startade som planerat. Istället för att döma öppningsmatchen mellan Sverige och Kanada hamnade jag i en tysk sjukhussäng då jag innan frukost tid måndag morgon svimmade jag och slog huvudet. 

Så istället för en kanon start på del två av säsongen så kraschlandade jag.

Övernattning och som tur var räckte det med en natt då dom lyckades få mig där ifrån vid 18.30 tiden tisdag kväll. Efter alla möjliga tester på sjukhuset hittade dom ingen anledning till varför jag svimmat. Alla värden och testresultat såg bra ut, det är tydligen sånt som kan hända. Matchledig onsdag hur som helst och sen hade jag en match torsdag vid lunchtid. Sen var det dags för hemfärd fredag. 

 Nu avslutar jag denna turnering och fokuserar på resterande delen av säsongen. 

Idag ska trunken packas upp, kylen ska fyllas och sen lite familjetid.

Se till att ha med er denna när ni är och reser, riktig life saver!
 
Tyskarnas motsvarighet till palt. Tog ett tag innan jag vågade mig på att prova med det var faktiskt inte så farligt.
Vet inte riktigt om jag kan säga att det är 1-0 till mig eller 0-1 till hörnet... Känns som att det kunde blivit värre, så jag går nog segrande ut från den fighten.