17.07.16

 
Av någon anledning jag inte har någon aning om så är jag sjuk trött!
Somnade senare än jag velat vilket jag oftast brukar efter en nattvecka då kroppen inte vant sig att ställa tillbaka klockan till normaltid. Men som vanligt ställde jag klockan på strax innan åtta för att kunna lägga mig i tid i kväll. Oftast brukar jag inte ha några problem att vakna då jag vanligtvis vaknar vid halv åtta.
Men när jag vaknade och såg att klockan stod på 09.55 så blev jag lite förvånad. Antagligen har klockan ringt och jag slagit av alarmet och somnat om utan att jag vetat om det. Eller så har jag helt enkelt sovit igenom det. 
Käkade gröt och sen vid halv tolv powernapade jag nästan en timma. 
 
Senare så har jag rensat ut lite saker som jag velat bli av med länge men inte fått tummen ur.. Så det är skönt att det är gjort! 
Senare idag ska ett löppass på Åsen checkas och veckan kommer avslutas med arbetskollegorna. 

8 weeks!

 
Sommaren "rullar på" och vädret varierar lika ofta som spelarna la sig ner under EM i Frankrike, men det är väl bara våran älskade svenska sommar antar jag!
Första delen av sommarens jobb är också avverkat och på måndag kuggar vi igång period två. För min del kommer det tyvärr betyda att jag måste lämna mina "partners in crime" och kliva på ett annat skift. Riktigt surt men det är bara bita ihop dom sista fyra veckorna innan jag lämnar Polar.
Lite oklart över hur hösten kommer se ut gällande jobbfronten men har en grej på gång som jag verkligen hoppas få dela med mig till er! Men för stunden måste det vänta. 
 
Dagen inleddes med en promenad. Nästan en timma innan jag rörde mig hemmåt då skavsåret nått smärtgränsen.  Tydligen hade skorna samlat upplite små sten och skit under löppasset på åsen senast. Så hem och plåstra på Compeed. Efter det blev jag "akut trött" och valde att skjuta på fyspasset och tog en powernap. Fysen blev av efter middagen istället vilket känns som ett bra val. 
Annars har livet flytit på. Inget direkt som sticker ut som är värt att nämna. Några golfrundor är slagna, fotboll, träning och tid med några sköna lirare. 
 
Säsongon 2016/17 närmar sig med stormsteg! Om 8 veckor drar säsongen igång och seriepremiären är ett faktum. Innan det ska kurser och tester avklaras så nu ligger fokuset på att kräma ut det sista av försäsongen för om än det känns som en evighet kommer det bara smälla till innan vi är tillbaka på is!