Känslan att "leva life"

Nu har det gått några dager sen jag ens loggade in här senast. Ni kan vara lugna, allt är bra. Riktigt bra faktiskt! Sommarens första arbetsvecka är gjord och midsommar är färdigfirat. Middag med ett gäng sköna lirare under veckan, träningen har gått bra och vi är en vecka närmare hockeysäsongen, what more can you ask for?
 
Helgens firande inledde med "Flottlunch" och senare kom resten av klanen för själva midsommarfirandet som faktiskt i år bjöd på hyffsat bra väder. "Nörre Open", grill och fiske. Trotts förlusten i kvartsfinalen så måste jag säga att det blev succé ändå. 
Lördagen började med gympass innan det bar tillbaka till stugan. Idag skulle varit en lugn dag och träningsmässigt har det varit det men kroppen har fått jobba ändå! Hjälpt till att flyttstäda, med allt vad det innebär och så har jag tagit tummen ur och köpt en ny säng. Sen är det ju söndag också så veckohandlingen är gjord. Många bäckar små i vardagsmotionen kommer göra att jag somnar gott inatt!
 
Ny vecka i morgon och den komme inledas med "frukostklubben" då det är eftermiddagsvecka och innan jobbet ska intervaller få plåga kroppen "lite".
 
Tidigt pass på torsdagsmorgonen. Klockan ringde 04.30 och 06.00 var intervallerna gjorda och jag gjorde mig redo för jobbet. Det är smällar man får ta när kvällen är uppbokad med annat!
 

Back to reality

 
Nu är semestern över och första arbetspasset är gjort! Natten gick bättre än förväntan måste jag säga! Hade förväntat mig några tunga sista timmar då jag inte vände dygntet som jag brukar göra. Det gick inte obemärkt fram men det kunde absolut varit värre! 
Vaknade först vid halv ett men lyckades somna om och sov en timma till, vilket är klart godkännt för första natten. Nu är frukosten eller vad man nu vill kalla det intagen och ett intervallpass på Åsen ska rivas av. Veckoplanera handlingen sen återstår det att se om jag handlar idag eller imorgon. 
 
Semestern avslutades annars på bästa sätt. Åkte upp till Högheden för middag en några timmar med familjen. Blev mest att umgås med Karin eftersom att vi behövde hämta hö. Så en eftermiddag ute med syster och djuren var mer än uppskattat. Hann till och med åka på hölasset vilket var några år sen! Galet kul och precis som när vi var små. Sen fredag flög jag ner till Stockholm för ett efterlängt besök hos Terese. Middag ute fredag och sen en classic taco night på lördag som avslutades med en film i soffan. Vi hann även med lite turistande under dagen, vädret var inte med oss så vi för förbi Naturhistoriska museet. Planen var Vasa men, handen på hjärtat, Naturhistoriska var närmare. Kändes inte allt för lockande att gå in regnet om än vi inte är gjorda av socker...
Upp tidigt söndag morgon för hemfärd. Handla lite som var nödvändigt när jag kom hem och sen var det bara en lugn eftermiddag med Orange is the new black och lite sömn innan jobbet. 
 
Veckan kommer att innehålla den vanliga vardagslunken med jobb och träning. Sen borde jag vika undan tvätten men det får vara lite öppet när det blir. Veckan kommer avslutas med midsommarfirnade i stugen och "Nörre Open", uppladdningen för den har redan börjat! 

Med siktet på Pyeongchang 2018

(Bilden är tagen från Swehockey.se, där hittar ni artikeln om sattsningen och intervju med Virre och Timpa som inte blev stoppad av flyg strejken och tog sig till förbundet för mötet.)

OS är runt hörnet, Pyeongchang 2018. Två hela år kanske vissa tänker, men faktum är att det kommer smälla till och vi har bara några tillfällen kvar att visa upp att vi förtjänar att vara där. 

Training camp, förhoppningsvis får man några internationella matcher under säsongen och sen avsluta med VM. Sen sommar träning, Training camp, några internationella matcher och sen ska det förhoppningsvis bära av mot Sydkorea.

 

Så då är det givetvis extra skönt att ha stöttningen och sattsningen som förbundet kommer göra på oss tre som har varit i ”A-pool” gruppen internationellt dom senaste säsongerna.  Nu har vi en gemensam ”game plan”, delmålen är satta och vi har en grund att stå på. Jag tror det kommer bli två jätte intressanta och roliga år med hårt arbete som vi har framför oss.

En klar sporre under sommarträningen innan vi ska testas av i augusti då projektet drar igång ”på riktigt.”

 

För egen del har dagen startat ganska likt dom senaste dagarna. Frukost och nyhetsmorgon, heligt!  Sen fys på Actic innan jag for och hämtade den nya boxern och kopplat in den. En dusch på det och nu är EM fotbollen igång med dagens första match mellan Ryssland och Slovakien. Ikväll kommer jag leta mig till Älvåkra för att se damernas match mot Svartbjörnsbyn om jag inte minns helt fel. Matchstart 19,30 i alla fall!