Back to reality

 
Nu är semestern över och första arbetspasset är gjort! Natten gick bättre än förväntan måste jag säga! Hade förväntat mig några tunga sista timmar då jag inte vände dygntet som jag brukar göra. Det gick inte obemärkt fram men det kunde absolut varit värre! 
Vaknade först vid halv ett men lyckades somna om och sov en timma till, vilket är klart godkännt för första natten. Nu är frukosten eller vad man nu vill kalla det intagen och ett intervallpass på Åsen ska rivas av. Veckoplanera handlingen sen återstår det att se om jag handlar idag eller imorgon. 
 
Semestern avslutades annars på bästa sätt. Åkte upp till Högheden för middag en några timmar med familjen. Blev mest att umgås med Karin eftersom att vi behövde hämta hö. Så en eftermiddag ute med syster och djuren var mer än uppskattat. Hann till och med åka på hölasset vilket var några år sen! Galet kul och precis som när vi var små. Sen fredag flög jag ner till Stockholm för ett efterlängt besök hos Terese. Middag ute fredag och sen en classic taco night på lördag som avslutades med en film i soffan. Vi hann även med lite turistande under dagen, vädret var inte med oss så vi för förbi Naturhistoriska museet. Planen var Vasa men, handen på hjärtat, Naturhistoriska var närmare. Kändes inte allt för lockande att gå in regnet om än vi inte är gjorda av socker...
Upp tidigt söndag morgon för hemfärd. Handla lite som var nödvändigt när jag kom hem och sen var det bara en lugn eftermiddag med Orange is the new black och lite sömn innan jobbet. 
 
Veckan kommer att innehålla den vanliga vardagslunken med jobb och träning. Sen borde jag vika undan tvätten men det får vara lite öppet när det blir. Veckan kommer avslutas med midsommarfirnade i stugen och "Nörre Open", uppladdningen för den har redan börjat! 

Kommentera här: