Känslan att "leva life"

Nu har det gått några dager sen jag ens loggade in här senast. Ni kan vara lugna, allt är bra. Riktigt bra faktiskt! Sommarens första arbetsvecka är gjord och midsommar är färdigfirat. Middag med ett gäng sköna lirare under veckan, träningen har gått bra och vi är en vecka närmare hockeysäsongen, what more can you ask for?
 
Helgens firande inledde med "Flottlunch" och senare kom resten av klanen för själva midsommarfirandet som faktiskt i år bjöd på hyffsat bra väder. "Nörre Open", grill och fiske. Trotts förlusten i kvartsfinalen så måste jag säga att det blev succé ändå. 
Lördagen började med gympass innan det bar tillbaka till stugan. Idag skulle varit en lugn dag och träningsmässigt har det varit det men kroppen har fått jobba ändå! Hjälpt till att flyttstäda, med allt vad det innebär och så har jag tagit tummen ur och köpt en ny säng. Sen är det ju söndag också så veckohandlingen är gjord. Många bäckar små i vardagsmotionen kommer göra att jag somnar gott inatt!
 
Ny vecka i morgon och den komme inledas med "frukostklubben" då det är eftermiddagsvecka och innan jobbet ska intervaller få plåga kroppen "lite".
 
Tidigt pass på torsdagsmorgonen. Klockan ringde 04.30 och 06.00 var intervallerna gjorda och jag gjorde mig redo för jobbet. Det är smällar man får ta när kvällen är uppbokad med annat!
 

Kommentarer:

1 Melvin:

Hej, snygga bilder. hejar på dig! :D

Kommentera här: