Med siktet på Pyeongchang 2018

(Bilden är tagen från Swehockey.se, där hittar ni artikeln om sattsningen och intervju med Virre och Timpa som inte blev stoppad av flyg strejken och tog sig till förbundet för mötet.)

OS är runt hörnet, Pyeongchang 2018. Två hela år kanske vissa tänker, men faktum är att det kommer smälla till och vi har bara några tillfällen kvar att visa upp att vi förtjänar att vara där. 

Training camp, förhoppningsvis får man några internationella matcher under säsongen och sen avsluta med VM. Sen sommar träning, Training camp, några internationella matcher och sen ska det förhoppningsvis bära av mot Sydkorea.

 

Så då är det givetvis extra skönt att ha stöttningen och sattsningen som förbundet kommer göra på oss tre som har varit i ”A-pool” gruppen internationellt dom senaste säsongerna.  Nu har vi en gemensam ”game plan”, delmålen är satta och vi har en grund att stå på. Jag tror det kommer bli två jätte intressanta och roliga år med hårt arbete som vi har framför oss.

En klar sporre under sommarträningen innan vi ska testas av i augusti då projektet drar igång ”på riktigt.”

 

För egen del har dagen startat ganska likt dom senaste dagarna. Frukost och nyhetsmorgon, heligt!  Sen fys på Actic innan jag for och hämtade den nya boxern och kopplat in den. En dusch på det och nu är EM fotbollen igång med dagens första match mellan Ryssland och Slovakien. Ikväll kommer jag leta mig till Älvåkra för att se damernas match mot Svartbjörnsbyn om jag inte minns helt fel. Matchstart 19,30 i alla fall! 

Kommentarer:

1 Inger Torgersson:

En sak vet jag, att mormor och morfar skulle vara mycket stolt över dina framgångar. Synd att de inte får uppleva det.
Jag önskar dig lycka till i framtiden
Inger

Kommentera här: