31.03.16

 

Nu är vi några dagar in i turneringen, snarare sista gruppspelsmatcherna som ska spelas idag.

Igår hade vi en ”day off”. Den spenderades först i en galleria, tre par skor och lite annat rikare, måste jag säga att dagen startade bra. Men den blev bättre. Vi spenderade eftermiddagen i parken utanför hotellet. Vissa spelade bland annat wall ball, andra la sig på en handduk på gräset och njöt av värmen och solen. Lite kortspel och musik var pricken på i-et.  Kvällen spenderades i ishallen och en slutspelsmatch i WHL innan middag. 

 

Snart dags för frukost sen drar dagens matcher igång.

 

Tyvärr kan jag inte berätta någonting kring matcherna så det här är det ni får för tillfället. 

 
 
 

Getting closer to puck dropp!


 
Resdagen avverkades näst intill smärtfritt måste jag säga. En lång dag med många flyg men det känndes ändå dom att tiden rann på rätt bra. Vi mötte upp delar av gruppen i frankfurt och sen hittade vi några fler i Vancouver. 
På plats i Kamloops tog vi oss till hotellet innan vi fixade akrediteringen och sen hann vi se lite av pre gamen mellan Kanada och Sverige. 
Middag och sen sovdags. Efter nästan 25 timmar kändes det minst sagt underbart att landa i sängen. Har dock vaknat några gångar under natten och vaknade tidigare än jag velat men det är smällar man får ta antar jag. 
 
Planen nu är att vi ska käka frukost kl.8.30 innan morgonmöte 9.30. Så jag har 1 1/2h att dra mig i sängen innan jag tar mig an dagen.
 

Kamloops, here we come!

 
 

Älskar kontrasterna!

Ena dagen sitter man på en skoter mitt i ingenstans andra dagen kliver man in på isen inför publikrekord, nästa dag jobbar tvättmaskinen för fullt innan man bara nån dag senare sitter på planet för att resa till en annan kontinent för att döma ett världsmästerskap.

Nu sitter vi vid gaten pigga och alerta inför dagens första flygning. Vi siktar på en flygtid (effektiv tid) på 13h 15min. Totalt borde det ta oss cirka 18h 45min. Underbart!

Jag kommer försöka uppdatera lite då och då om sånt som jag får berätta, som vissa vet är det lite hemligheter under turneringarna men om inte annat så kommer en sammanfattning när turneringen är slut.