Because it´s FRIDAY!

Vaknade första gången vid 5 tiden, somnade om men vaknade 6.40 och då kände jag att det var lika bra att kliva upp. Inte super pigg när jag vaknade men jag tror att det är för att det börjar bli riktigt ljust på morgonen som jag vaknar. Det lär bli att täcka över ögonen resten av sommaren för det blir lite för få timmar, framför allt på eftermiddagsveckorna. 

 

Strålande väder och då blev frågan: Frukost på balkongen eller en promenad? 

Varför välja när man kan få båda? Det blev en promenad på 5K och nu är frukosten intagen på balkongen med radion i bakgrunden. 

Nu ska diskmaskinen fyllas och sen ska dagens fyspass planeras innan det är dags för sista arbetspasset innan semestern, på riktigt den här gången! 

 

Gårdagen gick bra, om än jag glömde datorn hemma, i väskan, på köksbordet… Classic jag. Så utvärderingen blev av med en klassiker, papper och penna. Funkar lika bra det! 

Morgondagen kommer mestadels att erbjuda förberedelser inför avfärd söndag morgon. Chania som för övrigt verkar lova helt ok väder!

 

 

Nya delmål ska sättas!

 
Vaknade innan klockan idag. Först vid tre tiden, kändes lite tidigt så jag somnade om men när jag vaknade vid 6.30-7.00 var det dags för frukost. En timma extra och den användes till en lite extra lång frukost och sen ett stretch pass. Stel och mör i kroppen så att jag nästan ville gråta när foamrollern träffade vissa punkter. Sen till Åsen för dagen pass. Värmde upp med att springa ett varv, sen mixades det med max intervaller, olika "stegen" övningar, skridskohopp... Timade in perfekt då det var aldeles lagomt varmt. Lite "små kyligt" i början men att man sen kan jobba sig varm, underbart. 
Nu lite mellanmål (Propud och hallon) innan en dusch och kanske att damsugaren ska få jobba lite. Sen ska lunchen förberedas och veckans tredje arbetspass ska avverkas.
Morgondagen kommer att bjuda på återhämtning i form av golf på förmiddagen i Piteå och lunch med summering och utvärdering av första delen av försäsongen innan jag beger mig hemmåt för ett jobb pass.
 

Train like a girl

Vaknade upp med en lagom öm kropp från gårdagens pass, frukost för att sen ta sig an dagens schema. På träningen stod det: Backe. Kanis fick stå för dagens motstånd. Det är alltid en hat/kärlek till dom riktigt tunga passen. Där och då är det riktigt tungt, stundtals vill man bara spy och tuppa av. Men samtidigt knogar man och små ler och känslan när man är klar är helt underbar! 
Utfallshopp, skridskohopp löpintervaller i olika bakar höjde pulsen rejält dagen till ära!
(Dagens frukost: Havregrynsgröt med jordgubbar, kanel och mjölk.
Mellanmål: Keso, äpple och kanel.
Dagens lunch: Laxfilé, sallad och couscous.)