19.05.16

 

Nu är det äntligen bara en arbetsdag till helg! Inte för att veckan varit dålig men det ska bli skönt lite ledighet. Däremot skjuter jag (som vanligt) på semestern, men den här gången blir det bara en extra vecka, sen ska jag ha tre veckor ledigt. Punkt.

 

Hur som. Gårdagen var bra! Bytte dock ut födelsedags fikat mot vad som kändes som en ny istid för att se damerna ta hem säsongens tredje raka seger. Lätt värt det!

                      Det kändes lite knackigt i början av matchen men tjejerna jobbade sig in i matchen mer och mer och innan första halvlek var färdigspelad hann laget peta in 1-0 som också blev slut resultatet. Laget stod för en bra prestation, hade gärna sett att man tagit vara på chanserna som man fick och satt nån mer boll i kassen så att det inte blir ”kniven mot strupen” i slut minuterna. Klart värda tre poäng då våra grön vita tjejer var det bättre laget. Ska bli kul att följa lagets utveckling under säsongen och sen hur långt det bär när allt klickar. Inte riktigt där än, då se finns fler kvalitéer att hämta!

 

Klubborna är in tagna och på lördag svingas dom för första gången den här säsongen! Som jag väntat! En sväng till stugan senare under dagen ska också checkas av. Söndag blir det födelsedagsmiddag på Olles och sen borde jag vara fit for fight för att jobba en eftermiddagsvecka till. 

 (bild: Hockeydomare.se)

(För er som vill veta så fortsätter både Linus, Tobias och Henrik att döma vidare i VM. Samtliga är tillsatta under dagen/kvällens kvartsfinaler, även Rantala dömer vidare. Malmqvist är stand by. Bra jobbat boys!)

 

Kommentera här: