Grattis till segern i seriepremiären!

 
Började med att inleda med att skriva "äntligen fredag" men kom på mig själv att det bara är onsdag. Onsdag och ledig till och med 15.00 på måndag. Fått påminna mig själv hela eftermiddagen att jag inte behöver kliva upp 5 imorgon.

Efter jobbet blev det ett fyspass innan middagen och senare en timmas promenad innan fotbollen. 

Morgondagen kommer innebära städning. Hela lägenheten ska storstädas. Dammsuga, dammtorkas och skura, you name it! Balkongen ska förberedas för sommar och är jag riktigt "in the zone" hinner jag nog städa bilen också. Men innan jag gör det ska jag in en sväng till Luleå för att fixa lite saker till balkongen. 

Förhoppningsvis känns vaden bättre i morgon så att jag kan avsluta dagen med ett cardio pass. Haft problem med den idag, så blir den inte bättre får den vila en dag och jag får helt enkelt kasta om lite i tränings schemat och fokusera på andra muskel grupper. 

Nu när jag tänker efter ska det bli intressant att se om jag verkligen hinner med allt under en och samma dag. Challenge accepted!

 

Damerna plockade 3 poäng i seriepremiären mot Arvidsjaur ikväll. 2-1 (1-1) är väl inte några siffror man ska vara nöjd över då bollinnehavet sett till hela matchen var näst intill 90-10 till tjejernas fördel. Däremot, tycker jag att spelet från våra grön/vita var betydligt bättre än träningsmatchen jag såg innan då spelet i princip enbart innebar att tjonga upp bollen åt någon i topp och sen hoppas på det bästa. Nu fanns det en tanke många gånger, även om det inte alltid gick igenom och att ha lugnet och förtroendet att kunna spela bakåt för att ta sig framåt. Riktigt kul att se och jag hoppas att det byggs vidare på det. Många bra individuella prestationer om än målen inte riktigt ville komma. Av någon anledning skapades chanserna men bollen ville inte in. Vissa fall var jobbet fram till avslutet jätten bra men när det väl kom till själva avslutet så blev det lite tamt och andra gånger ville bollen bara inte in. Oavsett.

 

Nästa match som även den är på hemmaplan spelas nästa onsdag (11/5) kl.19.30 då Unbyn gästar. 


Kommentera här: