När tiden finns att andas ut...

 
Även om jag inte är Da Vinci eller Picasso, så älskar jag att tecka, rita, måla eller vad du nu vill kalla det. Jag är inte särskilt bra på det men jag älskar känslan jag får.  På ett sätt finns det likheter med att döma, sen finns det givetvis raka motsattser. Förmodligen fler motsattser än likheter...
Men jag älskar att man kan sätta sig med något och bara fokusera på en sak. Att stänga ute världen. Oavsett om det handlar om att dra ett steck på ett papper, svinga en golfklubba eller döma en hockeymatch. Om än det händer flera saker samtidigt under en hockey match så ligger ändå allt fokus på isen. Världen utanför rinken finns inte under dom timmarna och lite den känslan får jag när jag greppar pennan. Visst det är inte alls lika mycket saker att hålla koll på och adrenalin nivån är markant lägre men under den tiden som jag håller på så finns det nästan inget annat. 
 
Lördag i morgon och jag tänker riv starta helgen och veckans två sista lediga dagar med ett back pass innan fys och lunch.Jag är lite sugen på att åka in till Piteå för att svinga klubborna då ranchen äntligen öppnat. Återstår att se, men risken finns då resten är lördagen är ganska öppen.

Kommentera här: