The struggle is real...

(Foto: Krister Palm)
Varit hemma ett tag efter kvällens pass som bestått av matlagning och träning, ganska standard med andra ord. Middagen blev en veg. lasagne (receptet säger 4 potioner men jag får lätt 6 st.)  som jag älskar! Hur enkel som helst att göra och givetvis god. Sen iväg för intervaller.
Måste säga att det är nått med intervaller som jag älskar. Även fast man vill spy vissa gånger så är det nått som gör att jag gillart, mest troligt all endorfin. Men hur som haver blev det två om gångar ´a 8 intervaller per omg. En timma på bandet och en max puls på 202. Ganska ok. Sen några fys övningar för att avsluta kvällen. 
 
Väl hemma gjorde jag misstaget att sätta mig i soffan. Inte så faligt kan ni kanske tänka, men jag kan berätta varför det var en väldigt dålig idé av två mycket enkla anledningar.
Nr.1: jag har slarvat bort fjärrkontrollen så just nu är det omöjligt att få igång TV:n (egentligen inte hela världen, då man kan se på datorn. Men ändå irriterande...).
Nr2: Jag tar mig inte upp. Måste duscha innan jag ska avsluta dagen men det känns oerhört jobbigt. Rookie mistake...  
 
Nu tänkter jag rycka plåstret, hoppa i duschen och sen sova. Imorgon väntar veckans sista jobbdag, fys och en prommenad innan kvällen avslutas med att titta på damernas hemma premiär mot Arvidsjaur 19.30 på Älvåkra. 

Kommentera här: