Uppdatering inför andra halvan av säsongen

 

Säsongen rulla på för fullt och vi är nu inne på andra halvan av säsongen. Vi närmar oss slutet och första mars drar slutspelet igång. V.9 onsdag (lördag och söndag) drar kvartsfinalerna igång. Veckan efter semifinalerna och tillsist v.11 spelas SM-finalen någon stans i Sverige. 

För min del har det varit fullt upp som vanligt första halvan av säsongen. Kanske inte nödvändigtvis match mässigt. Sett till tidigare säsonger har jag nog haft färre matcher denna säsong om man jämför samma tid förra året. Upplägget har varit annorlunda och för mig har det bara varit positivt. Färre matcher men fler resor. Jag har fortfarande ett bra antal matcher i ryggen när jag går in i slutskedet av säsongen men har fått möjligheten till återhämtning på ett helt annat sätt denna säsong. Så om jag inte klår ”rekordet” på 78 matcher under en säsong, är det helt ok för mig!

 

Samarbetet med Bosön är igång och ”mittsäsongen” avverkades mitten av januari då vi samlade samtliga damdomare, bjöd in förhoppningsvis framtida förbunds damer och så fick vi äntligen möjligheten att avtacka och uppmärksamma kollegorna som har lagt pipan på hyllan efter fantastiska karriärer. 

 

Första halvan har även innehållit tre internationella turneringar. 4-nations i Finland, Olympic Qualification i Norge och Nation Cup i Tyskland. Nu kan vi blicka fram mot resterande delen av säsonge!

Helgerna ser ut som dom gjort sen septemeber med några få undantag. Många och långa resor runt om i Sverige Det som däremot skiljer sig från första halvan är att jag har gått ner i tid och jobbar nu ”bara” 80% vilket gör att jag är ledig måndagar. Helt ovärdeligt att ha en dag hemma för att hinna tvätta undan trunken, dra dammsugaren ett varv i lägenheten och bocka av ärenden på byn.

 

Kommande månad ser ut som följande,  två matcher den här veckan där matchen i morgon kommer dömas på 4. Nästa vecka får jag chansen att döma med två av våra nya damdomare här uppe i norr för första gången på en DamEtta, vilket ska bli kul att se vad dom går för. Näst sista veckan i februari får vi finbesök i norr då två kollegor kommer upp för SDHL matcherna som spelas i Luleå den helgen. Ett ypperligt tillfälle att jobba ihop oss inför SM-slutspelet både på och på sidan av planen. Det är alltid kul att hinna träffas och ta igen lite tid då vi inte har möjlighet att träffas allt för ofta. Sen sista veckan är jag ”kryssad” vilket betyder att jag valt att vara ledig. Ladda batterierna inför sista månaden av säsongen som kommer bli intensiv med både SM-slutspel och VM som drar igång sista mars. 

 (Väldigt lite uppdateringar här på bloggen, vill du följa lite mer så kan du kika in på min Facebook sida för lite fler uppdateringar.)

Kommentera här: