Summer mode och räkna dagar tills skridskorna får åka på igen.

 

Sen senast då? Motorvärmarkablen är nu bortplockad för sommaren och det är snart dags att plocka fram trunken för Top Performace Camp i Falun. Men först ska sista arbetsdagarna bockas av innan midsommar och sen nån dags ledighet innan sommar jobbet drar igång. Klart idag blev att jag blir kvar på samma avdelning till hösten, vilket jag verkligen ser fram emot. Härliga barn och kollegor är ju inte direkt nått man tackar nej till. Dock när jag kommer tillbaka till hösten så går jag ner på 80% igen. Men innan det är Schweiz och nästa Training Camp och våran egna förbundsdam kurs i samband med 4 nations i Tranås i slutet på Augusti och kanske en veckas ledigt innan jag tar mig an hösten. 

 
Idag drog samarbetet med MAmovment igång på riktigt och första passet är kört. Riktigt positivt och det ska bli kul att se vad resultatet blir av 3D träningen!
 
Helgens Vidsel Classic blev riktigt bra! Perfekt väder och en bra cykel kompis bäddade för en mysig cykeltur uppe i skogana a.k.a Vidsel. För våran del blev det bara 3mil, så ett perfekt återhämtningspass helt enkelt. Dessutom slutade den totala deltagar siffran på 91 personer, känns som en ok första siffra för första året.
 

Kommentera här: