Största utmaningen är det största äventyret.

Säsongen är snart över och nu är vi framme vid det största målet den här säsongen, U.S.A. Men innan jag går in på tankarna kring turneringen tänkte jag att vi ska blicka tillbaka på säsongen sen vi senast sågs.

Det känns som att det är en envighet sen, fast än det inte ens gått två månader sen senast. Nu har SDHL inte bara spelat sista gruppspelsmatchen men ligan är avgjord och vi har nya svenska mästare. Ett slutspel eller snarare en säsong som visar att liga fortsätter att utvecklas både på och på sidan av isen. Vilken inramning det blir i fler och fler matcher under säsongens gång, självklart ville inte slutspelet vara sämre.

(Bild från SVT Play)
 
(Efter avgörande SM-Finalen. Från vänster: Jessica, jag, Katarina och Veronica.)

Jag vet att jag sagt det tidigare men det går verkligen inte att beskriva känslan av att vara på isen när inramningen är som den är. Att dessutom få avsluta den med dom här människorna är bara för bra. Bästa möjliga uppladdningen inför Plymouth. I hockeydomare.se svarar jag och Veronica om tankarna inför kommande uppdrag. Vi började våra internationella karriärer samtidigt och sen Bratislava 2010 har vi varit med om mycket. Allt från SM-finaler och nationsturneringar till VM i Kanada förra säsongen, så givetvis ska vi bocka av VM i USA också. 

 

Säsongen rullar vidare lika så allt annan. Har hunnit samla lite timmar på byn vilket som alltid är underbart. Åka lite skidor, rasta skotern eller helt enkelt bara sitta vid en eld är allt man behöver under några timmar för att nollställa allt igen.

 
Tillbaka till nutid och veckan som kommer. Tisdag eftermiddag åker jag in till Luleå för att senare möta upp Veronica nere i Stockholm innan vi lyfter 06.05 mot Frankfurt onsdagmorgon. Sen vid 10.00 börjar vi resan mot Detroit för att sen ta oss till Plymouth.
Innan dess ska endel saker bockas. Städningen är bortgjord vilket är skönt, nu ska det bara packas och ser till att allt är med vilket ibland är svårare än man tänkt sig.
 
Under turneringens gång kan ni hitta några uppdateringar under veckans gång på min Facebook sida.
 

Kommentera här: