När dagen är som bäst!

Veckorna rullar på och sommaren blir mer och mer ett faktum. Helt underbart.
Röddag och ett LSD pass stod på schemat. Fintväder så dagens pass blev på cykel istället för löpning. Drygt 2,3 mil, bara motvind halva vägs och solensken. Succé om du frågar mig. Med tanke på hur försommaren varit tror jag på en riktigt bra!
Tillbaka till jobbet imorgon innan jag tar helg på riktigt.
 
 
 

"That this kingdom is still my kingdom, it´s in my DNA"

När fredagen ser ut så här så kan man inte annat än njuta. Väder, vy och sällskap av världsklass är bästa sättet att inleda helgen. 

Sen senast har vardagen rullat på i vanlig ordning. Jobbtimmar har loggats och träningstimmar bockats av. Däremot har jorden snurrat ännu ett varv och jag är ett år äldre. The big 25 och inte ett dugg visare.

Veckan har innehållit lite av varje. Löpning, bakning (för en gångs skull) och givetvis födelsedagsfirande. Morgonen inleddes med frukost och regelplugg. Ett träningspass på förmiddagen innan vi rullar in till stan för middag på Olles ikväll. Morgondagen erbjuder den klassiska söndags rutinen med veckoplanering av mat, matlagning och tömma tvättkorgarna innan träningen. Underförstått är då att det kommer hinnas med en hel del hockey. Två semifinaler och medaljmatcher återstår av säsongen 2016-17 (om än min egna säsong varit avslutad sen länge och den nya påbörjats), det gäller att krama ut det sista.

Trevlig helg på er alla! 

Tjugosjutton 5.0

 
 
 1:a maj och tiden flyger fram! Den fjärde månaden är nu avverkad. Helt sjukt att det snart gått en månad sen jag kom hem från USA.

För min del har det varit en lugn och skön helg. Ett träningspass efter jobbet och sen upp till familjen för middag. Ett sista åk i Kanis med syster fick avsluta fredagen. Som väntat var föret inte bra. Men fantastiskt väder, tom backe och bra sällskap vägde upp! 

Lördag och vilodag i ett helt okej väder ledde till en spontan tripp upp på berget. Det är få ställen som får mig att slappna av som där uppe. En kortare promenad upp, lite eld och lunch är allt man behöver.

Valborgsmässoafton kickades igång med ett fyspass efter frukost. Afton brukar innebära ett valfritt träningspass och denna gång blev det ett fyspass, bästa start på dagen! 

Idag då? Ledig och jag har fått påminna mig själv X antal gånger att inte cykla till jobbet. Istället för jobb blev det ett tröskel pass på löpbandet. Skön start på veckan! 

 
 (Frukost tips: Äggvita & sallad med taco sås)
 
 
 
30:e april var det ja.