Ready for take off!

Nu är det äntligen dags att packa väskan på riktgt och inte bara i huvudet!

Det känns lite ironiskt att det är en jätte hype om att det kommer vara det kallaste OS mästerskapet sen i Lillehammer -94. Det ironiska med det är att man (jag) blir lite nojjig över vad man ska ta med för kläder och med tanke på att vi idag har nästan -30 här hemma och medeltemperaturen kommer att ligga på -10/15 grader i Sydkorea. 

Det sista ska också bockas av här hemma, men det mesta är ändå gjort vilket är skönt. Tjuvstartade lite i fredags så att jag kunde vara i Jokkmokk under lördagen och ändå inte behöva hålla på hela dagen igår utan hinna med en familjemiddag i Högheden.

 (Tycker ändå att det är ett organiserat kaos. Jag har koll, hoppas jag)
 
Imorgon vid 13.10 lyfter jag mot Stockholm för att senare ta mig vidare till Amsterdam. Till sist men absolut inte minst så lyfter vi mot Seoul kl 21.20 för att drygt 10 1/2h senare landa i Sydkorea. En travel day som i aktiv flygtid kommer att ligga på 14h 35m. Lång dag med andra ord, men eftersom att det är travel day så är det ganska väntat.
 
Jag kommer att som vanligt försöka hålla er uppdaterade men det är ju som vanligt långt i från allt som jag kan berätta för er under turneringens gång. Många har frågat hur/var man kan kolla på matcherna som jag dömer. Tyvärr så kommer det nog vara svårt att följa, i alla fall för er här hemma. Även fast jag representerar IIHF och inte tävlar under någon flagga i den definitionen får jag inte döma Sverige. Nu har jag dålig koll men jag tror inte att det kommer sändas så mycke damhockey förutom Sveriges matcher. Sen är det ju också så att det publiceras/bli offentligt vilka matcher vi dömer för ens 6h innan matchstart. 
Men jag ska göra mitt bästa att hålla er uppdaterade, åtminstone på min FB sida men några korta rader.Om inte så kommer det som vanligt en summering när jag kommer hem. 
 
Ta hand om er! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Josefin Nilsson:

Så fina bilder! Hoppas att du får det superbra i Sydkorea :)

Svar: Tack Josefin! :)
Gabriella Gran

Kommentera här: