2017 -> 2018

Nu är det ännu en gång dags att summera det gångna året. En årsresumé, helt enkelt. 2017 har (som alla andra år antar jag) innehållit det mesta. Det har varit många höjdpunkter, och dagar som man aldrig vill ta slut. Men livet är ju inte en stadig pil uppåt med solsken hela tiden (och helt ärligt, hur kul hade det varit?), 2017 är inget undantag. Sett till hela året så är det nog mer solsken än moln i alla fall.

Så vad har hänt under det gångna året? Ska jag vara helt ärlig kommer jag inte ihåg större delen av året, då jag har minne som en räka. Kikade lite på mina sociala medier och bli förvånad över hur mycket som jag faktiskt har hunnit med under det gångna året.

2017 började som dom senaste åren gjort. Andra halvan av säsongen drog igång och för min del betydde det fussen och 6 nationsturnering i Tyskland med Kajsa som reskamrat. Tillbaka i den mysiga staden och en promenad upp till slottet på day off förutom matcherna. Hem till Sverige och ett stundande slutspel som slutade med min 6:e(?) SM-final innan jag och Veronica åkte över till USA för VM som för min del innebar USA-Kanada i öppningsmatchen och till sist VM final.

Säsongen avslutades och några dagar uppe i Nausta för att få tillbaka fötterna på jorden, andas lite norrländsluft och leka av sig i snön innan det var dags att gå tillbaka till jobbet. 

Lite senare sommarjobb och denna sommar blev det inom förskolan. Tänkte att det skulle bli kul att jobba ute i solen under sommaren. Tji fick jag och sommarvärmen uteblev till större delen och ersattes av regn låga siffror på termometern. Men vi var lika glada för det och sista två veckorna kunde vi ta fram vattenspridaren och har vatten krig. Jättekul men inte så genomtänkt första gången då ingen av fröknarna hade extra kläder. Vi lär så länge vi lever och nästa gång var vi förberedda! 

Förutom jobb innehöll sommaren även många skratt i goda vänners lag. Lite semester efter sommarens jobb som spenderades i Falun och Magglien för camper och där med var hockey säsongen igång på riktigt igen. Det rullade på och vi blev uttagna på long list inför OS. Innan beskedet kom så fick vi tillökning och en klar förbättring till familjen när Sigge kom till världen. Sen den 27 november kom beskedet om att jag och 5 andra kommer att representera Sverige i Pyeongchang under OS i februari.

2017 har varit bra till större delen, men det ska bli skönt att gå vidare mot 2018!