Before and After: Vardagsrum

Nu är det dags att visa vardagsrummet! 
Ett projekt som blev lite större än väntat men nu i efterhand är jag nöjd att jag gjorde det ordentligt direkt. Riva tapeter, sätta upp gipsskivor på väggarna, slipa golv, olja, måla taket och tapetsera. 
 
Här har ni i alla fall slutprodukten:
 

Before and After: Sovrum

Saker börjar dessutom, sakta men säkert komma i ordning i huset. Sovrummet är i princip klart, det saknas bara sänglampor och fönsterbrädor. Sen ska jag ta tag i garderoben lite senare, men det är ingen panik på den fronten. Tvättstugan är dessutom färdig målad! Nu är det bara koppla in tvättmaskinen, fixa belysningen och köpa en bänkskiva. Efter kvällens träningspass är det lite små projekt som jag ”bockas av”.
Här kommer lite "före och efter" bilder från sovrummet.
 
 
 

Slutspelet är här!

 

 

Dagarna rullar på och nu är vi inne på årets andra månad. Med det betyder det också att vi går in i sista fasen på säsongen. Slutspelet drar igång i morgon och för min del innebär det LHF/MSSK mot AIK. Slutspelet som i år avgörs i bäst av 5, i samtliga omgångar från kvartsfinal till SM-Final. Dessutom slumpas straffläggningen vid oavgjort resultat efter 60 minuters spel. Utan i stället ska isen spolas, spel 5-5 och Sudden Death.

Februari månad betyder också att det (redan) har gått ett år sedan OS äventyret var igång för fullt. Helt sjukt att tiden sprungit iväg! Dagen till ära så jag har gjort en intervju i P4 Norrbotten, den intervjun hittar ni här. (Spola fram till 3:00:00 om du inte vill lyssna på hela sändningen.)

 

 (Bilden lånad från P4 Norrbottens Instagram)