2018, du var ett Bucket list år!

Nytt år och halva säsongen har avverkats, likt årets första arbetsvecka. Efter en hel del strul med domäner så är äntligen bloggen igång igen. I sann ”nyårs anda” tänkte jag köra en liten recap på året som varit.  

Så hur kommer jag att minnas 2018? 

2018 bjöd på många toppar och dalar med allt vad det innebär. Men med det fick jag möjligheten att bestiga den största bergstoppen i min idrottskarriär, besökt platser jag velat se, umgåtts med underbara människor och sist men inte minst köpt mitt första, hus. Så topparna övervägde definitivt dalarna och 2018 fick jag leva några av mina drömmar, vilket är få förunnat.

Om du är intresserad att läsa om äventyret i Sydkorea kan du skrolla ner till dom senaste inläggen.
Fick avsluta säsongen med dessa stjärnor efter lite tid i stugan.
En varm och på många sätt underbar sommar. Toppturer och stugtid i x antal plussgrader.
Polen och mer specifikt Auschwitz har varit på min Bucketlist länge, jag kommer berätta om resan i ett senare inlägg.
Rekordmatch ena dagen och SDHL match på Älvåkra till att kunna åka skridskor på isen i stugan innan jag åkte ner till Stockholm match. Rekordmatchen var för övrigt bland det mest magiska och hemskaste jag varit med om. 20minuter innan nedsläpp inser jag att jag glömt mina skridskor hemma (hur nu det ens är möjligt). Precis efteråt fick vi veta att dom nekar åskådare att komma in för att det inte finns en enda plats ledig. 6220 åskådare och jag har inga skridskor, underbart. Fick låna ett par och vi tar oss ut på isen. Jag inser direkt att kvällen enbart skulle handla om att överleva. Vilket jag gjorde, utan att ramla vilket är en bedrift i sig.
21 december fick jag nycklarna till huset. Ni kommer kunna läsa mer om renoveringarna i framtiden.
 

Kommentera här: