Renovering

 

 

 

Nu börjar kaoset att lägga sig och ordningen blir allt mer och mer för varje dag. Fast nej. Jag önskar att det var så men som för er som varit inne i att flytta så går allt i vågor. Lägenheten är i princip tömd och sista kaosvågen är inne i huset nu, kanske är önsketänkt från min sida jag vet inte men jag börjar se ljuset i tunneln. Tvättmaskinen ska till huset och sen är det bara flyttstädningen kvar innan jag kan lämna ifrån mig nycklarna.

Renoveringarna i sovrum och vardagsrum är klara, bara lite finlir kvar. Nu gäller det bara att inreda och hitta plats för alla grejerna sen är allt klart för den här omgången. Resten får vänta tills efter säsongen då det är lugnare.

Här kommer lite bilder från starten (det kommer komma fler bilder när saker blir klara allt eftersom).

 

 

 I vardagsrummet har det rivits tapeter, målat tak, satts in gipsskivor, slipats golv, oljats och tapetserats. Ett lite större projekt än det var tänkt från början, men lika bra att göra rätt från början och riktigt nöjd med resultatet! 
Sovrummet var inte lika intensivt, men känndes ändå viktigt att få det gjort direkt! Väggar målade och golvet fixat. Garderoben ska också fixas men det tar jag vid ett senare tillfälle. 

 

 

Kommentera här: